Lectie crunta de economie data de mitropolitul Ioan in fata Principesei Margareta: "Avem 5 milioane de hectare de pamant folosite ca in Evul Mediu"

Lectie crunta de economie data de mitropolitul Ioan in fata Principesei Margareta:

Invitat la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa a Universitatii de Stiinte Agricole Banat pentru Principesa Margareta, mitropolitul Ioan Selejan, a rupt discursurile sterile ale celor care au luat cuvantul.

acum 60 luni (29 May 2015)

Invitat la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa a Universitatii de Stiinte Agricole Banat pentru Principesa Margareta, mitropolitul Ioan Selejan, a rupt discursurile sterile ale celor care au luat cuvantul. Mitropolitul a tinut o veritabila lectie de economie in fata a sutelor de invitati, a unor oficialitati precum Ministrul Educatiei, Mihai Campeanu, Ecaterina Andronescu, primarului sau presedintelui CJT si zeci de rectori. "In Romania avem cinci milioane de hectare de pamant care sunt folosite ca in Evul Mediu. De paine depinde pacea de pe planeta. 18 miliarde de euro din PIB-ul Romaniei este produs de catre agricultura. Principesa Margareta a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Banat, la 70 de ani de intemeierea acestei unitati de invatamant.

In 30 iulie 1945, Regele Mihai I a emis Legea 617 prin care se infinteaza Facultatea de Agronomie din cadrul Politehnicii Timisoara. Acesta este considerate ziua de nastere a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Banat. Cititi si:

Un designer din Timisoara a conceput roba Principesei Margareta pentru ceremonia de la Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro