Lectia de viata a unui suporter imobilizat in carucior. Nu rateaza niciun meci al Romaniei la baschet feminin

Lectia de viata a unui suporter imobilizat in carucior. Nu rateaza niciun meci al Romaniei la baschet feminin

Primul sau contact cu sportul a fost pe cand lucra la post de radio online din Bucuresti. Asta nu m-a oprit, pentru am plecat din spital cu branula in mana la un meci de baschet in Bucuresti, cu colegii de la radio", isi aduce aminte Marius Lazar, de fel din comuna Razvad. Pe umr, in anii urmatori am primit de la Ancuta Stoenescu medalia de aur, de campioana si inca una de bronz.

acum 41 luni (22 Feb 2017)

Primul sau contact cu sportul a fost pe cand lucra la post de radio online din Bucuresti. Atunci, unul dintre colegi l-a dus la un meci de baschet. Ca sa nu devina o povara pentru colegii sai care il transportau la meciuri a tinut o dieta drastica si a slabit peste 40 de kg in doua luni si jumatate. "Dupa primul meci am stat o saptamana internat pentru ca iesind afara dupa mult timp, avand imunitatea scazuta, am racit puternic si am stat numai cu perfuziile in maini. Asta nu m-a oprit, pentru am plecat din spital cu branula in mana la un meci de baschet in Bucuresti, cu colegii de la radio", isi aduce aminte Marius Lazar, de fel din comuna Razvad. "Nu ma poate opri nimic, poate decat boala" "Ce m-a facut sa ma indragostesc de ascest club a fost faptul ca dupa ce au pierdut finala cu Aradul in 2013, Andreea Hutanu a venit la mine si mi-a dat medalia ei de argint. Pe umr, in anii urmatori am primit de la Ancuta Stoenescu medalia de aur, de campioana si inca una de bronz. Le am acasa si acum si le tin la loc de cinste. Eu sunt un simplu suporter, dar tot staful s-a atasat de mine. Cand vin sa dea mana cu mine inainte de meci insemna enorm pentru mine", spune cel mai infocat suporter al sportivelor din Targoviste. La deplasarile mai lungi se ajuta ori de prieteni, ori se duce la meci cu cine apuca. Acum, de cand si-a gasit un loc de munca ma duc cu ce apuc. Chiar daca nu am voie sa stau mai mult de trei ore in fund, nu maa dau inapoi. La Satu Mare a fost de trei ori cu echipa.

Accidentul care i-a frant "aripile" Marius Lazar a ramas imobilizat in scaun din 1991, pe cand avea doar 21 de ani. S-a dus cu un prieteni la scaldat si s-a lovit cu capul de un mal de huma iar impactul i-a tasat o vertebra care i-a apasat pe maduva. M-au dus la spital ca pe sacul de cartofi, pentru ca nu mai puteam misca. Am stat mult timp in spital pentru ca aveam capul bagat intre umeri si aveam niste greutati legate de cap. Pentru ca am stat atat de mult timp pe spate am facut o escara ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro