"Le cerem iertare mortilor de la Revolutie si de la Colectiv ca astazi a fost posibil un astfel de show pacatos"

Ii place teribil acest spectacol cu de toate, aceasta susa de revolutie, acest show pacatos in care maneaua se amesteca cu libertatea, divertismentul cu manipularea, Dan Negru cu Ciuvica, Zu cu Brancusi, spagatul cu Cerebelul, prostituatele de lux cu somerii amarati, actorii mari cu vedetele de doi bani, racnete de cocosi cu lacrimi patetice de gasculite bine indopate, atacurile la adresa justitiei cu play-back-ul, propaganda fina cu minciuna abjecta.

acum 101 luni (19 Feb 2016)

Din cand in cand, lacrimi de fericire ii inunda fata bine intretinuta de creme scumpe. La imn, la tricolor, la vederea miilor de pensionari.

Ii place teribil acest spectacol cu de toate, aceasta susa de revolutie, acest show pacatos in care maneaua se amesteca cu libertatea, divertismentul cu manipularea, Dan Negru cu Ciuvica, Zu cu Brancusi, spagatul cu Cerebelul, prostituatele de lux cu somerii amarati, actorii mari cu vedetele de doi bani, racnete de cocosi cu lacrimi patetice de gasculite bine indopate, atacurile la adresa justitiei cu play-back-ul, propaganda fina cu minciuna abjecta. Politicieni de duzina, patrioti de ocazie si simboluri nationale se inghesuie sa apere libertatea de exprimare a cozilor de topor cu care a lovit in dusmani, libertatea de expresie a limbilor catifelate care au spalat fundurile prietenilor politici.

Slugile din imperiul media pe care l-a cladit cu bani grei, de multe ori proveniti din avutia statului sau din santaj, incearca din nou disperate sa-si faca datoria.

Mircea Badea, dragutul, nebunul de Mircea Badea, are chiar initiativa de a invoca NUMELE lui: "Pentru cei care nu pot fi alaturi de noi, pentru ca sunt in alta parte", iar cateva voci din piata indraznesc timid sa scandeze: VOI-CU-LES- CU, VOI-CU-LES-CU!

(...) noi, astia mai nefericiti, le cerem iertare mortilor de la Revolutie si de la Colectiv ca astazi a fost posibil asa ceva! Cineva pomeneste de o telecomanda, iar in acordurile Irinei Loghin care vrea si ea o "Romanie, fara lacrimi de manie", inchid televizorul si-mi dau seama ca in niciun caz locul nostru nu e AICI!

Sa ramana ei cu Romania lor, Felix si cu show-ul lor pacatos, noi astia mai nefericiti le cerem iertare mortilor de la Revolutie si de la Colectiv ca astazi a fost posibil asa ceva! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro