Lavrov avertizeaza EUROPA: Nu va veti descurca mult timp fara noi

Lavrov avertizeaza EUROPA: Nu va veti descurca mult timp fara noi

'Toata lumea intelege foarte bine ca, inca o lunga perioada de timp, Europa nu va putea sa faca fata situatiei fara gaze naturale rusesti', a declarat Lavrov, in cadrul unei reuniuni a Asociatiei de afaceri europene (AEB) -- ce regrupeaza majoritatea companiilor mari straine din Rusia -- ce se desfasoara marti la Moscova.

acum 114 luni (14 Oct 2014)

'Toata lumea intelege foarte bine ca, inca o lunga perioada de timp, Europa nu va putea sa faca fata situatiei fara gaze naturale rusesti', a declarat Lavrov, in cadrul unei reuniuni a Asociatiei de afaceri europene (AEB) -- ce regrupeaza majoritatea companiilor mari straine din Rusia -- ce se desfasoara marti la Moscova. Se incearca convingerea tarilor europene, inclusiv de peste Ocean, ca trebuie sa se reorienteze spre furnizarile de gaze de sist din SUA si gaz condensat, a spus Serghei Lavrov, explicand ca aceasta varianta este mult mai costisitoare.

'Aici cel mai important este de a scapa de politizare si de a nu le permite politicienilor sa adopte decizii care vor pune politicul inaintea economicului', a spus ministrul rus, adresandu-se participantilor la forumul european de la Moscova. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro