Lavrov acuza Statele Unite ca vor sa izoleze o mare parte din teritoriul Siriei si sa ramana acolo pentru totdeauna

Lavrov acuza Statele Unite ca vor sa izoleze o mare parte din teritoriul Siriei si sa ramana acolo pentru totdeauna

In prezent fac acelasi lucru in Irak si in Afganistan", a spus seful diplomatiei ruse intr-un interviu acordat postului Euronews inainte de interventia sa la Conferinta de Securitate de la Munchen.

acum 67 luni (16 Feb 2018)

"Este clar ca Statele Unite au probabil o strategie care, in opinia mea, consta in a-si lasa fortele armate pentru totodeauna in Siria. In prezent fac acelasi lucru in Irak si in Afganistan", a spus seful diplomatiei ruse intr-un interviu acordat postului Euronews inainte de interventia sa la Conferinta de Securitate de la Munchen.

"Ei lucreaza la izolarea unei mari parti a Siriei incalcand suveranitatea si integritatea teritoriala a Republicii Arabe Siriene.

Armata rusa lupta in Siria de partea liderului de la Damasc Bashar al-Assad, in timp ce armata americana este prezenta in aceasta tara prin intermediul Coalitiei internationale impotriva Statului Islamic.

Statele Unite sprijina fortele kurde din nordul Siriei, atacate in prezent la Afrin de armata turca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro