Lavinia Postolache, Miss World Romania 2010: "Sunt mandra ca apar in distributia unui film alaturi de Keanu Reeves"

Lavinia Postolache, Miss World Romania 2010:

Intamplare care mi-a adus titlul de Miss World Romania 2010 - o mare onoare pentru mine si care mi-a conferit statutul de persoana publica, mai multa popularitate si mai mult respect. Lavinia si logodnicul sau, omul de afaceri Jimmy Esebag Care a fost cea mai interesanta experienta de pe parcursul studiilor la New York Film Academy? Inca de cand studiam la Monte Carlo si dupa aceea la NY, am avut ocazia sa particip la multe evenimente unde erau invitate si vedete. Momentan, am jucat mai mult pentru filme independente, alaturi de actori nu foarte cunoscuti, dar care au dat dovada de talent si profesionalism. De Pitesti sunt legate amintiri din copilaria si adolescenta mea, primii mei ani de scoala si anii de liceu. Acum, cand sunt in America, mi-e dor de acasa, de Pitesti, iar cand sunt in Romania, mi se face dor de celalalt acasa, de Los Angeles. Cadoul lui special pentru mine a fost inelul de logodna si surpriza de la Pitesti: o petrecere in stil romanesc cu hore si bucate traditionale. CV A defilat pentru Armani Numele: Lavinia Postolache Data si locul nasterii: 21 aprilie 1989, Pitesti Starea civila: logodita cu cu milionarul francez Jimmy Esebag Studiile si cariera: A studiat la Colegiul Economic "Maria Teiuleanu" din Pitesti.

acum 49 luni (13 Aug 2016)

Lavinia Postolache are deja la activ doua roluri principale in filmele "False Colors" si "Alone on the Beach", ce urmeaza sa fie lansate anul acesta in cinematografele americane. Anul trecut a jucat alaturi de Keanu Reeves in filmul "The Neon Demon", care a concurat in 2016 pentru Palme d'Or la Cannes. Lavinia Postolache si-a inceput cariera de model in Romania la 15 ani, dupa ce a fost descoperita de Dana Savuica. A prezentat atat pentru designeri romani, ca Razvan Ciobanu, Irina Schrotter si Catalin Botezatu, cat si pentru cei internationali, precum Armani, Diesel si Stefanel. Un detaliu: inelul de logodna a fost lucrat manual de bijutierul Angelinei Jolie.

Lavinia Postolache: Momentul crucial al carierei mele a fost cand am primit raspunsul de admitere la New York Film Academy. Intamplare care mi-a adus titlul de Miss World Romania 2010 - o mare onoare pentru mine si care mi-a conferit statutul de persoana publica, mai multa popularitate si mai mult respect. "Visul american nu se termina niciodata"

Cum te-ai decis sa urmezi cursuri de actorie?

Visul a inceput inca din copilarie, cand mama imi citea povesti inainte de culcare. Eram, pe rand, Alba ca Zapada sau Ileana Cosanzeana, dupa care au aparut desenele animate si am avansat la roluri mai elaborate. Dupa primul an de facultate la Universitatea Internationala din Monaco, mi-am dat seama ca nu acela era drumul pe care vreau sa merg in viata. Am aplicat la sectia de actorie a New York Film Academy, iar cand am primit raspunsul ca am fost acceptata, am avut curajul sa am o discutie serioasa cu parintii mei. Aveam 20 de ani, asa ca m-au privit cu mai multa incredere si m-au sustinut.

Cat de greu a fost sa lucrezi pentru ca "visul american" sa devina realitate? Lavinia si logodnicul sau, omul de afaceri Jimmy Esebag

Care a fost cea mai interesanta experienta de pe parcursul studiilor la New York Film Ac... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro