Lavinia Milosovici vrea sa renunte la titlul de cetatean de onoare al Lugojului, dupa ce a fost data in judecata de Primarie pentru 770 de lei

Fosta glorie a gimnasticii romanesti, cu zeci de medalii la campionatele europene, mondiale si la olimpiade, Lavinia Milosovici a primit titlul de cetatean de onoare al municipiului Lugoj, dar vrea sa renunte la acest titlu dupa ce a fost data in judecata de primarie pentru o suma de 700 de lei.

acum 103 luni (24 Jul 2015)

Fosta glorie a gimnasticii romanesti, cu zeci de medalii la campionatele europene, mondiale si la olimpiade, Lavinia Milosovici a primit titlul de cetatean de onoare al municipiului Lugoj, dar vrea sa renunte la acest titlu dupa ce a fost data in judecata de primarie pentru o suma de 700 de lei. Din cele 59 de persoane de la care trebuiau recuperati banii, 15 nu au platit dupa instiintarea primariei, iar municipalitatea a deschis proces. Printre cei dati in judecata a fost si Lavinia Milosovici, care avea de achitat suma de 770 de lei. "Nu suma este o problema asa cum am cumparat terenul respectiv as putea sa achit si restul, doar ca m-am simtit jignita de modul in care am fost tratata. A aparut in ziarele centrale ca sunt falita, ca mi-am pierdut casa, ca nu mai am bani sa-mi platesc darile si alte exagerari de felul asta. I-am explicat ca nu se pune problema, pentru ca nu sunt stramtorata financiar si ca am decis sa nu platesc aceasta suma pentru ca este un abuz", a declarat Lavinia Milosovici pentru Cetateanul.

Fosta glorie a sportului romanesc a mai spus ca vrea sa cheme cu ea toata presa si sa se duca la primar pentru a-i cere sa retraga titlul de cetatean de onoare al orasului. "Stiu ca locuitorii orasului ma iubesc si ii asigur si eu de toata dragostea mea, dar gustul amar al dezamagirii ma face sa declar public ca nu mai vreau sa am de a face cu autoritatile locale. Sunt un om puternic, calit la scoala infruntarilor, dar mai am si sensibilitati ale sufletului, care nu vreau sa fie ucise de nesimtirile vremii. Ma gandesc sa iau intr-o zi ziaristii dupa mine si sa ma duc in biroul primarului si sa il anunt ca renunt la titlul de Cetatean de Onoare si sa-i cer sa redenumeasca sala care acum imi poarta numele.

Potrivit aceleiasi surse, primarul orasului, Francisc Boldea a declarat ca Lavinia Milosovici nu poate fi scutita de la plata sumei de 770 de lei, beneficiind de statutul pe care il are la achizitia... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro