Lautari celebri in Buzau batuti crunt de patronul unei discoteci si lasati fara instrumente. "A lovit fara niciun motiv"

Lautari celebri in Buzau batuti crunt de patronul unei discoteci si lasati fara instrumente.

Marinica Namol si instrumentistii lui tocmai se pregateau sa puna punct programului de manele atunci cand patronul discotecii ar fi mers la balconul de deasupra scenei pentru a-i lua la bataie pe tehnicienii care demontau boxele. Mi-a ranit doi colegi, pe violonistul de 25 de ani, si pe un tehnician, de 37 de ani, care se simte rau", spune Marinica Namol.

acum 34 luni (4 Feb 2018)

Un apel la 112 anunta la ora 4 dimineata izbucnirea unui scandal mosntru intre membrii unei formatii de lautari si patronul discotecii din Tabarasti, comuna Galbinasi.

Marinica Namol si instrumentistii lui tocmai se pregateau sa puna punct programului de manele atunci cand patronul discotecii ar fi mers la balconul de deasupra scenei pentru a-i lua la bataie pe tehnicienii care demontau boxele. Dupa ce au plecat clientii de sus, baietii de la tehnic s-au dus sa stranga aparatura si in timp ce demontau boxa patronul a inceput sa-l loveasca pe unul dintre baieti. Cantaretii de pe scena au oprit programul si au incercat sa aplaneze scandalul. Pentru a-si recupera instrumentele si aparatura de sonorizare, Marinica Namol a decis sa sune la 112 ca sa ceara ajutorul Politiei. Chiar si daca ar fi fost baut, nu trebuia sa aiba dreptul sa procedeze asa. Nu e normal sa mergi la o cantare si sa ajungi sa iti recuperezi instrumentele cu politia. Mi-a ranit doi colegi, pe violonistul de 25 de ani, si pe un tehnician, de 37 de ani, care se simte rau", spune Marinica Namol. Instrumentele si aparatura pe care patronul discotecii din Tabarasti le-a sechestrat apartin unui cunoscut organizator de spectacole de manele, Iosif Puiu Gheorghiu, fostul impresar al lui Florin Salam. Iata mesajul postat de Marinica Namol pe pagina sa de Facebook, imediat dupa incident: ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro