Laura Cosoi, detalii despre casatoria cu Cosmin Curicapean: "Mi se pare atat de frumos tot ce traiesc"

Laura Cosoi, detalii despre casatoria cu Cosmin Curicapean:

O singura nunta, doua petreceri Laura Cosoi a detaliat pe blogul personal planurile de nunta pe care le are cu Cosmin Curicapean. "In momentele alea voi fi complesita de emotii" Laura Cosoi va face cununia religioasa la Iasi, acolo undeva va avea loc "o petrecere mica cu familia si prietenii din copilarie", dupa care va mai face o petrecere, de data aceasta mai mare, la Targu Mures.

acum 106 luni (2 Aug 2015)

O singura nunta, doua petreceri

Laura Cosoi a detaliat pe blogul personal planurile de nunta pe care le are cu Cosmin Curicapean. In mod normal am vrut sa facem o nunta foarte mica, de maxim 60-70 de persoane, undeva intr-un loc frumos. Ne-am dat seama insa ca sunt multi cei care ar vrea sa ne fie alaturi, sa se bucure impreuna cu noi", a scris Laura Cosoi pe blogul sau.

"Varianta in care as fi facut o nunta mare, de vreo 600 de persoane, era departe de ceea ce mi-as fi dorit. Eu, ca mireasa, imi doresc sa ma intalnesc cu toti cei invitati, sa apucam sa povestim, sa dansam nu doar sa ciocnim un pahar la intrare. Cum suntem amandoi din directii diferite ale tarii, ar fi fost chiar complicat sa ii mobilizam pe toti cei 600 de oameni si sa-i invitam la Bucuresti. "In momentele alea voi fi complesita de emotii"

Laura Cosoi va face cununia religioasa la Iasi, acolo undeva va avea loc "o petrecere mica cu familia si prietenii din copilarie", dupa care va mai face o petrecere, de data aceasta mai mare, la Targu Mures. "Primul moment important va fi la Iasi, cununia religioasa si apoi vom face o petrecere mica cu familiile si prietenii din copilarie in gradina Conacului Polizu, de care ne-am indragostit pur si simplu, iar apoi mergem toti spre Tg Mures. Imi dau seama ca in cele 3 luni de cand ne-am hotarat sa ne casatorim am reusit sa organizam doua petreceri si cu siguranta, daca acum sunt relaxata, in momentele alea voi fi complesita de emotii", a scris aceasta. Ma trezesc dimineata cu zambetul pe buze si parca nu imi vine sa cred ca sunt atat de norocoasa sa ii am pe parinti aproape, pe bunici, prietenii si pe toti cei care se bucura pentru noi!

In 2012, Laura Cosoi si Smiley au decis sa se desparta, dupa o relatie care a durat peste cinci ani. "Dupa o relatie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi si Smiley au decis sa mearga pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro