Latifundiarii de la varful judetului Iasi. Banii care se invart in noile declaratii de avere

Latifundiarii de la varful judetului Iasi. Banii care se invart in noile declaratii de avere

Fostul secretar de stat in Ministerul Economiei detine actiuni si parti sociale in valoare totata de 27.000 de lei la SC Omega IS Comunications Iasi, SC Certind SA Bucuresti, SC Tehnoton Electronics SRL Iasi, Omega-Tehnoton Distribution SRL Iasi, Tehno Park SRL Iasi, SC Omega Tehnoton Energetic SRL Iasi, SC Compania de Aviatie Omega Tehnoton SRL Iasi, SC Omega Mob SRL Iasi si SC Augustus SRL Iasi.

acum 41 luni (6 Jul 2017)

Noua declaratie de avere de a lui Maricel Popa (PSD) arata cateva modificari majore fata de precedentul document. La capitolul terenuri, Popa a nominalizat in declaratia din 2017 nu mai putin de 21 de amplasamente, in municipiul Iasi sau in comuna Comarna, unde suprafetele au fost mostenite. Desi in noul document nu sunt trecute terenuri cumparate in 2016 sau 2017, fata de declaratia de avere de anul trecut, numarul acestora s-a majorat semnificativ, in 2016 fiind insirate doar 12 amplasamente.

La capitolul "cladiri", fostul secretar de stat de la Economie a nominalizat cele trei apartamente cumparate impreuna cu satia sa, dar si casa sin Comarna, mostenita in 2012. Seful CJ a mai declarat bijuterii de aur de 11.000 de euro si tablouri cu o valoare estimata la 40.000 de euro. La capitolul plasamente si investitii, seful judetului Iasi a nominalizat actiunile si imprumuturile acordate in ultimii ani, printre acestea fiind si cel pentru fiica sa, Laura Deniss, careia i-a imprumutat 55.800 de euro. Popa a trecut un card de debit contractat si scadent in acest an, cu o suma de peste 21.100 de lei. Astfel, din functia de la CJ a obtinut 41.714 lei, in timp ce de la SSH Hidroserv SA Bucuresti, pentru administrare, a luat 18.180 lei, anual, iar de la SC Omega IS Comunications SRL a ridicat 48.430 de lei. Totodata, dividendele de la Certind SA Bucuresti i-au adus 162.530 de lei. Fostul secretar de stat in Ministerul Economiei detine actiuni si parti sociale in valoare totata de 27.000 de lei la SC Omega IS Comunications Iasi, SC Certind SA Bucuresti, SC Tehnoton Electronics SRL Iasi, Omega-Tehnoton Distribution SRL Iasi, Tehno Park SRL Iasi, SC Omega Tehnoton Energetic SRL Iasi, SC Compania de Aviatie Omega Tehnoton SRL Iasi, SC Omega Mob SRL Iasi si SC Augustus SRL Iasi.

Printre consilierii cu o declaratie de avere la fel de voluminoasa se afla Mircea Manolache (UNPR). Acesta detine trei case de locuit, dar si un apartament, toat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro