"Las-o!" inspirata dintr-o poveste reala

Alaturi de Vescan, Florin Ristei, prezentatorul "FANtastic Show", de la Antena 1, a dat lovitura in primavara cu melodia "Las-o!", ce s-a aflat pe primul loc in topuri.

acum 77 luni (7 Jul 2016)

Alaturi de Vescan, Florin Ristei, prezentatorul "FANtastic Show", de la Antena 1, a dat lovitura in primavara cu melodia "Las-o!", ce s-a aflat pe primul loc in topuri. Spune ca este o poveste reala, destul de des intalnita, ba chiar el a avut un prieten care l-a inspirat. Versurile sunt extraordinare, din punctul meu de vedere, si asezate foarte bine pe muzica", adauga Ristei.

Inregistrata in cateva ore

"Intr-o seara m-a chemat la studio, fara sa stiu despre ce e vorba, mi-a aratat refrenul si m-a intrebat simplu daca vreau sa cant cu el piesa. Mi-a placut atat de tare din prima si am crezut asa mult in refren, incat am tras varianta finala chiar in seara respectiva. Deci totul a fost o chestie de cateva ore. Foarte buna piesa, foarte bun mesajul si un refren muzical puternic", a adaugat Florin Ristei. Nici pentru simpaticul castigator de la X Factor n-a fost intodeauna soare in viata sentimentala. Citeste si:

+TRAGEDIE in seara de Ajun. S-a aflat cine a castigat SERIF DE ROMANIA, dar showul de la Antena 1 ... Romica Tociu si Cornel Palade au fost dati afara de la televiziunea ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro