"Las Fierbinti" revine pe micile ecrane: serialul isi schimba ora de difuzare

Cel de-al saptelea sezon al comediei "Las Fierbinti" va debuta pe 11 martie, la Pro TV, si va fi difuzat de doua ori pe saptamana, in zilele de miercuri si joi.

acum 59 luni (2 Mar 2015)

Cel de-al saptelea sezon al comediei "Las Fierbinti" va debuta pe 11 martie, la Pro TV, si va fi difuzat de doua ori pe saptamana, in zilele de miercuri si joi. De asemenea, serialul si-a schimbat si ora, incepand acum de la 21:30, noteaza Paginademedia.ro. Mutarea vine in contextul in care din 9 martie Pro TV va avea un nou reality-show, "Ferma Vedetelor", care va putea fi urmarit in fiecare zi, de luni pana joi, dar si sambata, de la 20:30.

Dupa sase sezoane de succes, Dragos Buliga, regizorul serialului, promite telespectatorilor un sezon savuros in care personajele deja formate vor fi surprinse in situatii cu totul si cu totul spectaculoase. Sezonul cu numarul sapte nu vine cu ceva diferit fata de ce inseamna , pentru ca acolo nimic nu evolueaza, lumea este sigilata complet in fata oricarui gen de progres, a oricarei interactiuni cu exteriorul. Va invit sa va bucurati de acest nou sezon la care s-a pus mult suflet de catre toti cei implicati si va promit ca nu veti regreta nicio secunda", a declarat Dragos Buliga.

"Las Fierbinti" a fost cel mai urmarit serial in anul 2014, dar si in luna ianuarie a acestui an, cand Pro TV a ocupat locul fruntas cu reluarile sezonului sase. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro