Lara Fabian canta la Cluj. Care sunt pretentiile culinare ale artistei

Lara Fabian canta la Cluj. Care sunt pretentiile culinare ale artistei

Pe langa limba franceza, italiana si engleza cu care a crescut, artista interpreteaza cantece si in spaniola, portugheza, rusa, germana, ebaica, greaca si turca", astfel o prezinta organizatorii din Cluj al concertului, agentia Amprenta. "Meniul cantaretei va include carne de pui frageda cu ulei de masline si mirodenii, dar si paste italiene de diferite tipuri.

acum 51 luni (18 Apr 2016)

"Definita ca o cantareata belgian-canadiana, Lara Fabian este de fapt un "copil al lumii". Pe langa limba franceza, italiana si engleza cu care a crescut, artista interpreteaza cantece si in spaniola, portugheza, rusa, germana, ebaica, greaca si turca", astfel o prezinta organizatorii din Cluj al concertului, agentia Amprenta.

Potrivit acestora, artista va ajunge la Cluj in jurul orelor 18.00-19.00, putin inainte de concert si va fi cazata intr-un hotel de cinci stele din centrul orasului. Branzeturi frantuzesti, cafea si vin premium, biscuiti, apa, lapte, fresh-uri si foarte multe fructe.

In timpul sederii la Cluj, artista va servi doar preparate pregatite special pentru pentru ea si echipa sa. "Meniul cantaretei va include carne de pui frageda cu ulei de masline si mirodenii, dar si paste italiene de diferite tipuri. In echipa Larei Fabian exista oameni din intreaga lume, cu gusturi diferite, astfel incat meniul va include atat mancare vegetariana, cat si traditionalul kosher", mai spun acestia.

Mai puteti citi:

Lara Fabian revine in Romania: artista belgiana va sustine doua concerte ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro