Lansare Apple Watch - ceasul inteligent va ajunge in magazine cu pretul minim de 350 de dolari

Lansare Apple Watch - ceasul inteligent va ajunge in magazine cu pretul minim de 350 de dolari

Apple Watch Sport va porni de la 350 de dolari pentru varianta subtire, iar varianta mai groasa va costa 400 de dolari. Cealalta familie - Apple Watch - va avea preturi de la 549 de dolari pana la 1.050 de dolari. Apple Watch Edition va porni de la un pret de 10.000 de dolari si va avea stocuri limitate, doar in anumite magazine selectate.

acum 71 luni (9 Mar 2015)

Apple a oferit noi detalii privind Apple Watch, ceasul sau inteligent care se va conecta la iPhone. Pretul ceasurilor porneste de la 350 de dolari, pentru Apple Watch Sport si ajunge la peste 10.000 de dolari.

Apple Watch va fi disponibil la precomanda incepand din 10 aprilie, iar pe 24 aprilie va fi disponibil pentru a fi cumparat in Australia, Canada, China, Franta, SUA, Hong Kong, Japonia, Germania sau Marea Britanie.

Apple Watch va avea o autonomie de o zi, potrivit lui Tim Cook, desi el a fost foarte vag si a spus ca aceasta va fi posibila pentru "anumite tipuri de activitati".

Apple Watch Sport va porni de la 350 de dolari pentru varianta subtire, iar varianta mai groasa va costa 400 de dolari.

Cealalta familie - Apple Watch - va avea preturi de la 549 de dolari pana la 1.050 de dolari.

Apple Watch Edition va porni de la un pret de 10.000 de dolari si va avea stocuri limitate, doar in anumite magazine selectate. Cum se conecteaza Apple Watch la telefon

Apple Watch va avea o aplicatie dedicata pe iOS 8.2, care este disponibil incepand de astazi pentru download.

De asemenea, Apple Watch se conecteaza la iPhone si cand ne apropiem de aeroport, vom avea boarding pass-ul la incheietura.

Evident, e vorba aici de influenta pe care o are Apple, care incearca sa semneze parteneriate cu lanturi de hoteluri si aplicatii cunoscute, pentru a-si putea conecta ceasul.

In plus, daca primim un mesaj de la cineva, putem sa raspundem direct cu un mesaj vocal, fara sa trebuiasca sa ne mai scoatem telefonul din buzunar. Glances reprezinta posibilitatea de a vedea cele mai importante informatii doar printr-un swipe de jos in sus pe ecranul ceasului.

De asemenea, o functie cunoscuta este cea de anuntare a utilizatorului ca primeste un telefon sau un e-mail.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro