Lady Gaga a dezvaluit ca a fost violata la 19 ani: "Eram un copil. Am facut multe sedinte de terapie pentru a ma vindeca"

Lady Gaga a dezvaluit ca a fost violata la 19 ani:

Artista pop in varsta de 28 de ani, invitata in emisiunea radio a lui Howard Stern, a marturisit ca a fost abuzata sexual dupa ce gazda show-ului a sugerat ca piesa "Swine" face referire la agresiuni sexuale si a intrebat-o daca a fost violata de un producator muzical.

acum 111 luni (3 Dec 2014)

Artista pop in varsta de 28 de ani, invitata in emisiunea radio a lui Howard Stern, a marturisit ca a fost abuzata sexual dupa ce gazda show-ului a sugerat ca piesa "Swine" face referire la agresiuni sexuale si a intrebat-o daca a fost violata de un producator muzical. "Piesa este despre viol, despre demoralizare, despre furie, pasiune si despre marea suferinta de care am vrut sa ma eliberez", a declarat Lady Gaga. Am mers la scoala catolica si apoi toate lucrurile astea nebunesti s-au intamplat", a povestit artista, citata de "The Guardian". De asemenea, Lady Gaga a explicat ca nu si-a dorit sa vorbeasca in mod public despre incident pentru ca "nu vrea sa fie definita de el": "As fi blestemata daca cineva ar spune ca fiecare lucru inteligent, creativ pe care l-am facut izvoraste din ura pentru acel idiot care mi-a facut acel lucru. Cantareata a marturisit si ca nu l-a confruntat niciodata pe acel barbat, care avea cu 20 de ani mai mult decat ea la vremea respectiva. L-am vazut o singura data, intr-un magazin, si am paralizat de frica. El era cu 20 de ani mai mare decat mine, eu eram un copil", i-a mai spus Gaga lui Howard Stern, citata de "The Guardian". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro