La vremuri noi, tot ei. PNL il propune pe Nicolaescu la BNR, pe Sulfina Barbu la CNSAS, pe Anca Boagiu la Curtea de Conturi si pe Atanasiu la ANRE

La vremuri noi, tot ei. PNL il propune pe Nicolaescu la BNR, pe Sulfina Barbu la CNSAS, pe Anca Boagiu la Curtea de Conturi si pe Atanasiu la ANRE

Nu am spus nu niciunei intalniri sau discutii private sau institutionale cu toti cei care ar fi putut sa asigure prezenta PNL cu oameni buni in aceste institutii "Poate (social-democratii - n.r.) au fost impresionati de un precedent periculos pe care ar fi putut sa-l instituie, un precedent care nu este sanatos si care a fost folosit si de alte conduceri in partidul nostru si care nu face bine pentru ca un partid nu este vesnic la guvernare, nu este vesnic nici in opozitie, ciclurile politice se schimba si cred ca trebuie sa existe un dialog", a explicat ea.

acum 43 luni (3 May 2017)

Turcan afirma ca PNL trebuie sa caute resurse umane in interiorul partidului, pentru a-si motiva membrii sa se profesionalizeze.

"Daca vom apela in permanenta la solutii de avarie din afara partidului inseamna ca nu mai exista motivatia pentru membri de partid sa se specializeze, sa se profesionalizeze si sa incerce sa raspunda unor criterii de performanta pentru a fi prezenti in acele institutii", a spus ea.

"Am ajuns la varianta ca doamna Sulfina Barbu sa fie propunerea PNL pentru CNSAS, ca dl Eugen Nicolaescu sa fie propunerea PNL pentru functia de viceguvernator al BNR, ca doamna Anca Boagiu sa fie propusa in conducerea Curtii de Conturi si ca dl Teodor Atanasiu sa fie membru in Comitetul ANRE", a anuntat Turcan.

"I-as sfatui pe colegii mei amatori de cancanuri sau declaratii hazardate in spatiul public sa-si cumpaneasca foarte bine cuvintele si sa inteleaga ca nu poti sa stai cu statutul in brate acum toata ziua in conditiile in care pana acum a fost aleatoriu sau un servetel cu care te-ai sters pe maini. Statutul partidului trebuie sa ajunga sa devina carte de capatai pentru orice actiune politica a PNL", a spus ea.

Nu am spus nu niciunei intalniri sau discutii private sau institutionale cu toti cei care ar fi putut sa asigure prezenta PNL cu oameni buni in aceste institutii

"Poate (social-democratii - n.r.) au fost impresionati de un precedent periculos pe care ar fi putut sa-l instituie, un precedent care nu este sanatos si care a fost folosit si de alte conduceri in partidul nostru si care nu face bine pentru ca un partid nu este vesnic la guvernare, nu este vesnic nici in opozitie, ciclurile politice se schimba si cred ca trebuie sa existe un dialog", a explicat ea.

Pe langa functiile vacante din BNR, CNSAS, Curtea de Conturi si ANRE, Parlamentul trebuie sa mai decida si asupra unui nou sef al SIE, al AEP, al RRA si al ICR. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro