La prestatia lui Tudorel Toader, nici Gadea n-ar fi votat revocarea lui Kovesi

La prestatia lui Tudorel Toader, nici Gadea n-ar fi votat revocarea lui Kovesi

> Membrii Sectiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) isi ascundeau cu greu jena fata de argumentele penibile aduse in dezbaterea privind solicitarea de revocare a procurorului-sef al DNA din partea unui ministru, profesor universitar si fost membru al Curtii Constitutionale, ca sa enumeram pe scurt cateva date din activitatea profesionala a lui Tudorel Toader.

acum 72 luni (27 Feb 2018)

>

Membrii Sectiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) isi ascundeau cu greu jena fata de argumentele penibile aduse in dezbaterea privind solicitarea de revocare a procurorului-sef al DNA din partea unui ministru, profesor universitar si fost membru al Curtii Constitutionale, ca sa enumeram pe scurt cateva date din activitatea profesionala a lui Tudorel Toader. Nici macar Mihai Gadea nu ar fi dat aviz favorabil solicitarii de revocare a lui Kovesi in urma expunerii acestuia. Rezultatul votului este si el suficient de graitor: sase voturi pentru respingerea solicitarii de revocare si unul pentru, evident cel al lui Tudorel Toader.

Trecand peste justetea votului din CSM, din nefericire, in sedinta de ieri a Sectiei pentru Procurori am asistat la un moment trist pentru Romania. Este momentul in care importanta functie de ministru al Justitiei a fost terfelita intr-un mod jalnic, cu consecinte greu de cuantificat.

Indiferent ce va face Tudorel Toader dupa esecul lamentabil in sustinerea juridica a deciziei privind solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi, el va fi pensionat de facto din justitia romaneasca.

Ma intreb daca cineva il mai poate lua in serios in materie de drept pe profesorul universitar Tudorel Toader?

Prestatia jenanta a lui Toader ar trebui sa implice o demisie de onoare. Indiferent ce va face Tudorel Toader dupa esecul lamentabil in sustinerea juridica a deciziei privind solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi, el va fi pensionat de facto din justitia romaneasca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro