La noapte e Luna Albastra. Ce ne influenteaza?

Exista, totusi, posibilitatea ca de pe Pamant luna sa para albastra uneori, pentru ca lumina care ne permite s-o observam trece prin zone cu particulele de praf de aceasta culoare. De obicei se numeste Luna Albastra a doua luna plina care apare intr-o luna calendaristica.

acum 98 luni (21 May 2016)

Luna Albastra sperie lumea din timpuri stravechi. Cei care cred in astrologie spun si astazi ca luna plina este periculoasa, pentru ca accentueaza laturile negative ale oamenilor si-i impinge la sinucideri, crime si tot felul de acte abominabile. Iar Luna Albastra are influente si mai puternice pentru ca este o luna plina mai speciala.

Un astfel de fenomen se va petrece sambata, 21 mai, de la ora 23,15, cand Pamantul se va afla intre Soare si Luna. Desi se numeste Luna Albastra, astrul selenar nu are de fapt aceasta culoare. Exista, totusi, posibilitatea ca de pe Pamant luna sa para albastra uneori, pentru ca lumina care ne permite s-o observam trece prin zone cu particulele de praf de aceasta culoare. De obicei se numeste Luna Albastra a doua luna plina care apare intr-o luna calendaristica.

Sambata, 21 mai, Luna Albastra se va produce in apropiere de planeta Marte, ceea ce va face mult mai vizibila culoarea rosie a acestui din urma astru.

Luna Albastra apare foarte rar de doua ori in acelasi an calendaristic, spun specialistii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro