La Mecca se deschide un sex shop "halal", pentru musulmani. Ce produse erotice se vor vinde aici

La Mecca se deschide un sex shop

Cuplurile nu au voie sa se sarute pe strada, iar femeile saudite nu beneficiaza de drepturi considerate elementare in occident, cum ar fi dreptul de a conduce o masina.

acum 89 luni (22 Apr 2015)

Magazinul a fost declarat "hahal" de catre clericii musulmani si seicii sauditi. Acest cod de legi prevede reguli foarte stricte, inclusiv privind viata sexuala, dieta si igiena intima.

Reprezentantii companiei El Asira au discutat autoritatile, pentru a fi siguri ca produsele lor respecta legea si obiceiurile musulmane. Produsele nu vor fi legate direct de sex, ci de atmosfera de intimitate necesara unei relatii intime, scrie The Independent.

Printre aceste produse se numara in special uleiuri aromate pentru masaj, care vor asigura o atmosfera placuta, incarcata de senzualitate. Pentru ca femeile din Arabia Saudita nu se bucura de prea multa libertate, noul magazin le-ar putea ajuta sa-si recastige feminitatea si sa isi imbunatateasca relatia cu sotul.

In Arabia Saudita, Sharia se aplica foarte strict, normele legii islamice fiind impuse chiar si strainilor. Cuplurile nu au voie sa se sarute pe strada, iar femeile saudite nu beneficiaza de drepturi considerate elementare in occident, cum ar fi dreptul de a conduce o masina. Totodata, ele trebuie sa aiba aprobarea sotului, fratelui sau tatalui pentru a putea iesi singure din casa si nu au voie sa fie vazute in compania unui barbat care nu le este ruda.

Conform Sharia, o femeie nu are voie sa faca sex decat dupa semnarea contractului de casatorie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro