La "MasterChef" s-a gatit "in catuse". Cameleonicul Siserman a parasit concursul

Toti au primit exact aceleasi ingrediente, mai exact resturi de mancare: jumatati de cartofi, capete de peste, cativa catei de usturoi, un morcov, o bucat[ de prepelita etc. Dupa aceasta proba, la testul sub presiune au intrat doi concurenti intre care mocnea de ceva vreme o antipatie: Odette si Siserman Cei doi au avut mai intai de scris o reteta pe care, ulterior, au si facut-o.

acum 113 luni (16 Dec 2014)

Toti au primit exact aceleasi ingrediente, mai exact resturi de mancare: jumatati de cartofi, capete de peste, cativa catei de usturoi, un morcov, o bucat[ de prepelita etc.

Acesta a fost felul celor trei chefi de a-i pedepsi pentru faptul ca risipesc mancarea, iar la finalul fiecarei probe, pe bancul lor de lucru raman multe ingrediente care ar putea fi folosite.

Concurentii au avut la dispozitie un minut pentru a intra in camara si a-si alege numai condimentele ce urmau sa faca diferenta. Cei opt ramasi in competitie au incercat sa prepare un fel principal de "Masterchef", dar unii dintre ei, mai ales Patricia, au reusit s-o scoata din pepeni pe tiza sa, chef Patrizia Paglieri. Patricia a mizat mai intai pe o supa rema de legume, apoi a adaugat in meniu si o salata.

Juriul a ales numai trei farfurii pentru degustare - Siserman, Odette si Lambrino, iar cel din urma a si castigat proba.

In plus, el a ales un preparat realizat de un chef specializat in bucataria asiatica, pe care colegii sai au fost nevoiti sa-l reproduca.

Concurentii au fost legati, cu catuse, doi cate doi FOTO Facebook/Pro TV

"Daca nu ne place ce vedem in farfurii, va eliberam de tot.

"Daca nu ne place ce vedem in farfurii, va eliberam de tot.

Dupa aceasta proba, la testul sub presiune au intrat doi concurenti intre care mocnea de ceva vreme o antipatie: Odette si Siserman Cei doi au avut mai intai de scris o reteta pe care, ulterior, au si facut-o.

Odette si Siserman au intrat la testul sub presiune FOTO Facebook/Pro TV

Sub o aparenta calma, Siserman a tratat proba cu "lipsa de respect" dupa cum a considerat chef FOA. Atitudinea lui i-a deranjat si pe ceilalti membri ai juriului, dar si pe colegii de emisiune. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro