La Iasi s-a deschis tombola datornicilor la intretinere. Cine plateste, premiat cu un bilet la concertul lui Andre Rieu

La Iasi s-a deschis tombola datornicilor la intretinere. Cine plateste, premiat cu un bilet la concertul lui Andre Rieu

Premiul doi pus la bataie de cei de la Termoservice este reprezentat de acordarea a doua bilete la concertul Andre Rieu, ce va avea loc la Bucuresti, pe 6 iunie.

acum 110 luni (3 Feb 2015)

"Tombola locatarului" a inceput pe 1 februarie si, potrivit regulamentului publicat de societatea Termoservice, se va incheia pe 1 mai.

"Inscrierea participantilor se face de catre organizator, in mod automat, ca urmare a efectuarii de catre participant a unor plati cumulate de minim 300 de lei, la cheltuielile de intretinere pentru un apartament aflat in administrarea Termoservice SA Iasi", au precizat reprezentantii societatii.

Acestia au mai mentionat, in regulamentul concursului, ca tragerea la sorti va avea loc pe 4 mai, la un post de radio local din Iasi. Premiul intai va consta intr-un sejur de doua nopti, la munte, in perioada 15-17 mai, la Statiunea Gura Humorului. "Premiul consta in asigurarea unui weelend la munte, 2 nopti, la Hotelul Best Western Bucovine, fiind asigurate servicii complete de cazare, masa - regim pensiune completa, plus acces la sauna, jacuzzi si sala de fitnes.

Premiul doi pus la bataie de cei de la Termoservice este reprezentat de acordarea a doua bilete la concertul Andre Rieu, ce va avea loc la Bucuresti, pe 6 iunie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro