La ghiseul Statului ca la poarta Raiului. "M-am rugat in gand la Sfanta Olguta sa le dubleze salariile. Nu exista Sf. Olguta? Atunci sa nu le dubleze. Nu merita"

La ghiseul Statului ca la poarta Raiului.

Cand in sfarsit am ajuns la ghiseul Lui, Statul s-a enervat si m-a certat ca nu am completat-o de mana. Simplu, Ei nu stiu ca exista pentru ca atunci cand au nevoie, fie ca se numesc Sfantul Tariceanu sau Sfantul Sova, intra prin fata.

acum 42 luni (15 May 2017)

>

Interactiunea a durat o ora si jumatate. Doar la un ghiseu, desi putea la doua. Mie, de la coada, imi parea ca au alura de Ingeri.

eu, ca un drept credincios al digitalizarii, mi-am descarcat cererea din site-ul Lui. Cand in sfarsit am ajuns la ghiseul Lui, Statul s-a enervat si m-a certat ca nu am completat-o de mana.

De oboseala, nu am avut puterea sa ma cert. Daca ma trimitea din nou la coada? Am inghitit in sec, ca un las.

La coada ai reverii. M-am intrebat de ce Sfintii parlamentari nu iau masuri sa rezolve astfel de probleme. Simplu, Ei nu stiu ca exista pentru ca atunci cand au nevoie, fie ca se numesc Sfantul Tariceanu sau Sfantul Sova, intra prin fata. Isi inchipuie ca toti intram prin fata, asa ca nu avem motive sa-i blestemam.

Am calculat in gand ca eu produc prin firma pe care o conduc o suma consistenta pe ora.

Ma indepartez de ghiseu. Nu mai pupa impozit pe ei!

Ies la soare unde se dezmorteau Ingerii. M-am rugat in gand la Sfanta Olguta sa le dubleze salariile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro