La Familia a lansat un manifest in care promoveaza familia traditionala si credinta in Dumnezeu

La Familia a lansat un manifest in care promoveaza familia traditionala si credinta in Dumnezeu

Sub titlul "Manifest La Familia", Sisu si Puya isi indeamna fanii sa li se alature si sa promoveze mesajul lor, precizand ca nu este o provocare, ci un apel catre cei care cred si simt la fel. Raul n-o sa vina niciodata in forma sa cea mai urata si o sa zica: Nu, o sa vina ca o chestie de toleranta, de respect, de iubire.

acum 80 luni (12 Nov 2017)

Sub titlul "Manifest La Familia", Sisu si Puya isi indeamna fanii sa li se alature si sa promoveze mesajul lor, precizand ca nu este o provocare, ci un apel catre cei care cred si simt la fel.

Mai exact, membrii La Familia isi declara credinta in Dumnezeu, in neam, in familia compusa doar din barbat si femeie, in normalitate si moralitate, in traditie, in unitate si in limba romana (desi mesajul contine mai multe greseli de scriere).

Rapperii subliniaza ca manifestul reprezinta "piatra de temelie, coloana vertebrala si sistemul de valori in care cred."

Manifestul a fost distribuit in mediul online de peste 800 de ori, insa foarte multi internauti s-au declarat dezamagiti si i-au criticat pe cei doi membri ai trupei, amintind de trecutul turbulent al acestora si problemele cu legea pe care le-au avut.

Precizam si ca Tudor Sisu este unul dintre cei 16 initiatori ai proiectului de revizuire a Constitutiei propus de Coalitia pentru Familie. Si eu, si tu, toti avem fel de fel de defecte. Raul n-o sa vina niciodata in forma sa cea mai urata si o sa zica: Nu, o sa vina ca o chestie de toleranta, de respect, de iubire. Daca proiectul este adoptat de cel putin doua treimi din numarul senatorilor din plen, atunci redefinirea familiei in Constitutie va putea fi posibila doar daca este sustinuta de cel putin 500.000 de cetateni cu drept de vot.

Dupa ce au lansat, in 2006, albumul "O mare familie", Sisu si Puya s-au concentrat pe carierele solo, lansand un numar de sapte, respectiv patru albume solo. La 20 de ani distanta fata de primul album, "Baieti de cartier", si dupa pauza de 11 ani, La Familia a revenit in aceasta vara cu albumul "Codul bunelor maniere". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro