La doar opt ani s-a transformat din FEMEIE in BARBAT. Acum, la 22 de ani, strange bani pentru OPERATIA care ii va schimba viata. POVESTEA emotionanta a modelului HERMAFRODIT | GALERIE FOTO

La doar opt ani s-a transformat din FEMEIE in BARBAT. Acum, la 22 de ani, strange bani pentru OPERATIA care ii va schimba viata. POVESTEA emotionanta a modelului HERMAFRODIT | GALERIE FOTO

La 21 de ani, tanara din Australiia, cu penis si vagin, si-a inceput cariera de model. Aceasta a declarat pentru Daily Mail ca vrea sa "scape" de toate organele masculine, pentru a se simti o femeie.

acum 76 luni (11 Apr 2016)

Atunci a fost momentul cand parintii sai au decis sa mai creasca o fata si i-au schimbat numele in Harrison.

La 21 de ani, tanara din Australiia, cu penis si vagin, si-a inceput cariera de model. Aceasta a declarat pentru Daily Mail ca vrea sa "scape" de toate organele masculine, pentru a se simti o femeie. Acum, un an mai tarziu, spera sa poata strange suficienti bani din cariera de model pentru a-si putea plati operatia chirurgicala.

Inainte de a intra in industria modelingului, Young a fost crescuta ca o fata. A fost constant agresata la scoala, fiind suspendata de 11 ori din diferite institutii de invatamant. Tot din cauza scolii a incercat sa se sinucida de sase ori: "Am incercat sa ma impusc, insa pistolul n-a functionat".

La 21 de ani a intrat in lumea modelingului. "Unul dintre prieteni mi-a spus ca arat interesant si ca as putea fi model, insa nu m-am gandit prea mult la asta. Ficaare companie sau client cauta fie barbati, fie femei, insa daca esti ambii deodata nu esti dorit", a declarat ea, adaugand ca modelele adrogine sunt considerate inca un tabuu.

Young a declarat a intrat in lumea modei doar sa stranga bani pentru operatia chirurgicala care o va face femeie. Nu vrea sa fie model pentru todeauna, ci spera ca, intr-un final, sa isi gasesca o "slujba adevarata".

+CEA MAI FRUMOASA FEMEIE din lume. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro