La Dacia Mioveni se strang semnaturi pentru greva

La Dacia Mioveni se strang semnaturi pentru greva

Principalele revendicari ale Sindicatului Autoturisme Dacia se refera la majorarile salariale La ultimele discutii de saptamana trecuta, oferta administratiei a fost o majorare salariala de 175 lei, in crestere fata de oferta initiala, care a fost de doar 60 de lei, asta, in conditiile in care si sindicalistii au scazut pretentiile de majorae a lefurilor de la 600, la 500 de lei.

acum 34 luni (2 Apr 2018)

"E nevoie ca cel putin 51% din 11.000 de membri de sindicat sa-si dea acordul, dar nu cred ca vor fi probleme sa strangem chiar mai mult.

De precizat ca inaintea anuntatului protest va avea loc si o greva de avertisment, de doua ore. Principalele revendicari ale Sindicatului Autoturisme Dacia se refera la majorarile salariale

La ultimele discutii de saptamana trecuta, oferta administratiei a fost o majorare salariala de 175 lei, in crestere fata de oferta initiala, care a fost de doar 60 de lei, asta, in conditiile in care si sindicalistii au scazut pretentiile de majorae a lefurilor de la 600, la 500 de lei.

Pe platforma industriala Dacia de la Mioveni - Arges lucreaza 14 mii de oameni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro