La ce se uita femeile prima data atunci cand vad un barbat

La ce se uita femeile prima data atunci cand vad un barbat

Pe ultimele locuri sunt detalii pe care barbatii le considera importante, dar care nu prea le intereseaza de fapt pe femei: bratele, umerii, pieptul musculos sau fesele.Pe urmatoarele locuri in lista de detalii la care sunt atente femeile atunci cand vad un barbat se numara mainile, imbracamintea, mirosul si parul.

acum 109 luni (6 May 2015)

Poate parea surprinzator pentru unii, dar femeile sustin ca atunci cand se uita la un barbat nu remarca in primul rand nici statutul lui social, nici muschii, ci cu totul altceva.

Astfel, dintre cele 204 femei care au participat la sondaj, 88 au spus ca observa mai intai ochii unui barbat, 52 sunt atente la zambetul lui, 22 la dinti si 21 la inaltimea acestuia.

Pe ultimele locuri sunt detalii pe care barbatii le considera importante, dar care nu prea le intereseaza de fapt pe femei: bratele, umerii, pieptul musculos sau fesele.Pe urmatoarele locuri in lista de detalii la care sunt atente femeile atunci cand vad un barbat se numara mainile, imbracamintea, mirosul si parul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro