La ce se gandesc barbatii mai des: la sex sau la mancare?

La ce se gandesc barbatii mai des: la sex sau la mancare?

Ca barbatii sunt obsedati de sex este doar o prejudecata, potrivit unui nou studiu, realizat de cercetatorii de la Ohio State University, din SUA. Studiul, care a implicat 283 de studenti ai universitatii amintite (163 de femei si 120 de barbati), arata, asa cum era de asteptat, ca femeilor nu le sta atat de mult mintea la sex.

acum 106 luni (27 Nov 2014)

Ca barbatii sunt obsedati de sex este doar o prejudecata, potrivit unui nou studiu, realizat de cercetatorii de la Ohio State University, din SUA. Din statistica lor reiese ca reprezentantii sexului masculin se gandesc la sex in medie, de 19 ori pe zi, adica la fiecare 50 de minute, si nu la fiecare 7 secunde, asa cum se credea pana acum. Un barbat se gandeste la mancare de 18 ori pe zi, nu cu mult mai putin decat la sex, iar la odihna se gandeste de 11 ori pe zi.

Studiul, care a implicat 283 de studenti ai universitatii amintite (163 de femei si 120 de barbati), arata, asa cum era de asteptat, ca femeilor nu le sta atat de mult mintea la sex. Ele se gandesc la asta, in medie, de 10 ori pe zi. Mancarea este cea mai importanta necesitate biologica pentru reprezentantele sexului frumos, care se gandesc la ea de 15 ori pe zi.

"Studiul nostru confirma un vechi stereotip potrivit caruia barbatii se gandesc la sex mai mult decat femeile, dar si faptul ca apetenta pentru alte nevoi biologice este aproape egala in creierul oamenilor", spune Terri Fisher, profesor de psihologie si coordonator al studiului american.

Citeste si:

De cate ori se gandesc barbatii la sex? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro