La ce materii sustin elevii teze. Lista tezelor pentru anul scolar 2015-2016

La ce materii sustin elevii teze. Lista tezelor pentru anul scolar 2015-2016

Potrivit listei cu disciplinele la care se sutin teze, publicata de Ministerul Educatiei, tezele de pe semestrul I al anului scolar 2015 - 2016 se sustin, de regula, pana la data de 11 decembrie 2015. Stiinte socio-umane (Logica, argumentare si comunicare la clasa a IX-a / Psihologie la clasa a X-a / Economie sau Sociologie (la alegere) la clasa a XI- a / Filosofie la clasa a XII-a/ Filosofie la clasa a XIII-a seral si f.r.

acum 52 luni (26 Nov 2015)

Potrivit listei cu disciplinele la care se sutin teze, publicata de Ministerul Educatiei, tezele de pe semestrul I al anului scolar 2015 - 2016 se sustin, de regula, pana la data de 11 decembrie 2015.

In semestrul al II-lea, tezele se sustin, de regula, pana la data de 20 mai 2016, insa la clasa a VIII- a, tezele se vor sustine pana la data de 13 mai 2016, avand in vedere ca ei intra mai devreme in vacanta, avand Evaluarea Nationala in iunie. Si elevii de clasa a XII-a dau tezele mai devreme, pana la data de 22 aprilie 2016.

La scolile si clasele cu predare in limbile minoritatilor nationale, pe langa lucrarile scrise mentionate in lista, se sustine lucrare scrisa semestriala si la limba si literatura materna, indiferent de nivel, filiera, profil, specializare/calificare profesionala , an de studiu si forma de scolarizare.

De asemenea, la clasele cu predare in regim bilingv sau intensiv a unei limbi straine , indiferent de specializare /calificare profesionala, pe langa lucrarile scrise mentionate in lista, se sustine lucrare scrisa semestriala si la limba straina respectiva . Istorie/Geografie (la alegere)

Lista tezelor pentru elevii de liceu, profilul teoretic:

Filologie

1. la clasa a XIIIa, teza se va sustine la Stiinte socio-umane)

Stiinte sociale

1. Stiinte socio-umane (Logica, argumentare si comunicare la clasa a IX-a / Psihologie la clasa a X-a / Economie sau Sociologie (la alegere) la clasa a XI- a / Filosofie la clasa a XII-a/ Filosofie la clasa a XIII-a seral si f.r. Fizica/Chimie/Biologie (la alegere) ( la invatamant seral si f.r. la clasa a XII-a si a XIII-a, teza se va sustine

la Fizica)

Stiinte ale naturii

1. Fizica/Chimie/Biologie (la alegere, alta disciplina decat cea aleasa la pozitia 3)

Lista teze... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro