La ce duce Facebook, in Romania: Un elev din Adjud si-a batut un coleg pana l-a bagat in spital, din invidie ca avea mai multi prieteni virtuali

La ce duce Facebook, in Romania: Un elev din Adjud si-a batut un coleg pana l-a bagat in spital, din invidie ca avea mai multi prieteni virtuali

Bals" din Adjud si pe site-ul sau de socializare a adunat nu mai putin de 65.000 de admiratori, ceea ce, sa recunoastem, reprezinta o performanta. Din nefericire, am ajuns la spital unde am fost dus de echipajul de politie al Municipiului Adjud, anuntat de cadrele didactice pentru a face cercetari si pentru a lua masurile necesare.

acum 113 luni (3 Oct 2014)

Bals" din Adjud si pe site-ul sau de socializare a adunat nu mai putin de 65.000 de admiratori, ceea ce, sa recunoastem, reprezinta o performanta.

Se pare ca acest lucru ar fi declansat invidia unui colegul de-al sau mai mare, de clasa a XI-a, care joi dupa-amiaza, in timpul unei pauze, l-a batut pe Viorel de la snopit, adolescentul fiind internat in spital.

"In ziua de astazi te trezesti ca iei bataie din senin si fara motiv doar pentru singurul fapt ca esti mai bun decat acele persoane care iti vor raul! Ieri, 02.10.2014, vroiam sa ma duc la un magazin sa imi cumpar un sandwich iar din senin am fost luat la bataie in interiorul scolii, mai exact in fata portii. Nimeni din jur nu a sarit in ajutor ci se uitau ca la televizor, o persoana incuraja acest individ in timp ce eu suportam durerile cumplite la cap, stomac, burta, umar si alte zone ale corpului. Din nefericire, am ajuns la spital unde am fost dus de echipajul de politie al Municipiului Adjud, anuntat de cadrele didactice pentru a face cercetari si pentru a lua masurile necesare. Am depus si o plangere si va urma sa ma judec cu cel care m-a agresat iar imaginile video vor fi folosite ca probe in acel dosar", a scris pe pagina de socializare Viorel Balan.

Directiunea scolii nu a vrut sa faca publice imaginile, insa in cursul zilei de azi a fost convocata comisia de combatere a violentei in scoala, la care au fost chemati si parintii celor doi protagonisti.

"Comisia a hotarat sa-i scadem nota la purtare la 4 si sa fie eliminat 5 zile din scoala. Agresorul nu s-a remarcat pana acum prin alte acte de violenta sau in vreun alt fel", a declarat directorul liceului, Valentin Mitrofan, care l-a vizitat aseara la spital pe elevul batut. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro