"La 6 ani, fetita mea isi doreste sa pozeze topless". Declaratia revoltatoare a unui fost model in revistele pentru barbati

Lisa Maruie Whitcome, de 34 de ani, este o mama singura care creste doi copii si acum lucreaza cu jumatate de norma ca ingrijitoare. (Lisa alaturi de cele doua fetite ale sale) Lisa cheltuie doar pentru hainele bebelusului cate 100 de lire sterline pe saptamana si spera ca primul cuvant rostit de micuta sa fie "Chanel".

acum 61 luni (21 May 2015)

Lisa Maruie Whitcome, de 34 de ani, este o mama singura care creste doi copii si acum lucreaza cu jumatate de norma ca ingrijitoare.

Recent, ea a inceput sa-si costumeze fiica de numai 6 ani, pe Lacie, in tinute provocatoare, sa o machieze si sa declare ca micuta isi doreste la randul ei o cariera de fotomodel topless.

(Lisa alaturi de cele doua fetite ale sale)

Lisa cheltuie doar pentru hainele bebelusului cate 100 de lire sterline pe saptamana si spera ca primul cuvant rostit de micuta sa fie "Chanel". Femeia este obsedata de haine si nu poarta niciodata de doua ori aceeasi tinuta.

Fetita mai mare, Lacie, merge deja la cursuri de modeling, iar mama ei spera ca in curand sa obtina un contract cu o agentie de moda, scrie Daily Mail. Chiar daca a starnit multe controverse din cauza acestui stil de viata, Lisa considera ca are o familie normala si ca nimeni nu trebuie sa o judece pentru ce vrea sa faca ea cu banii ei si pentru copiii ei. Povestea Lisei si a fetitelor sale a fost prezentata in cadrul unei emisiuni realizate de postul de televiziune Channel 5. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro