L-a lasat Mihaela Borcea pe primarul din Arad pentru un fost politist care a facut inchisoare pentru luare de mita?

L-a lasat Mihaela Borcea pe primarul din Arad pentru un fost politist care a facut inchisoare pentru luare de mita?

Fosta iubita a lui Sorin Rap, un fost politist care a activat la IPJ Ilfov, condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie, spune ca se simte tradata de alegerea fostului iubit, in conditiile in care i-ar fi stat alaturi pe durata in care barbatul a facut puscarie.

acum 48 luni (4 Apr 2016)

Fosta iubita a lui Sorin Rap, un fost politist care a activat la IPJ Ilfov, condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie, spune ca se simte tradata de alegerea fostului iubit, in conditiile in care i-ar fi stat alaturi pe durata in care barbatul a facut puscarie. Am fost alaturi de el si cand a avut probleme cu justitia, fiind inchis pentru trafic de influenta si luare de mita in forma continuata.

Femeia sustine ca relatia dintre fostul sau iubit si Mihaela Borcea a inceput in toamna anului 2015. Angela Calomfir afirma ca a discutat cu Mihaela Borcea si i-a spus sa stea deoparte de Sorin Rap.

Calomfir sustine ca Mihaela Borcea si-a continuat relatia cu fostul politist, care ar fi insotit-o la ziua de nastere a tatalui ei, eveniment consumat zilele trecute.

Fostul iubit al Mihaelei Borcea, surprins

Pe de alta parte, Mihaela Borcea a renuntat la o relatie de peste patru ani pe care a avut-o cu Marian Toader, primarul comunei aradene Zabrani.

Primarul spune ca a fost anuntat de Mihaela Borcea ca relatia lor a luat sfarsit, dar era convins ca a fost parasit din cauze problemele cu justitia pe care le are. Marian Toader a fost trimis in judecata de DNA in decembrie 2015, in aceeasi perioada in care s-a despartit de Mihaela Borcea, pentru deturnare de fonduri europene. Am avut o relatie de patru ani si jumatate cu Mihaela".

Mihaela Borcea a divortat de Cristi Borcea in 2011.

Va mai recomandam:

FOTO Iubitul Mihaelei Borcea a protestat plantand flori pe un drum judetean

FOTO Mihaela Borcea colaboreaza cu reprezentantii celui mai nou salon de remodelare corporala din vestul tarii ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro