Kovesi: "Nu cred ca isi permite vreun politician din Romania sa ma sune"

Kovesi:

Laura Codruta Kovesi a declarat, joi seara, cu ocazia primirii Premiului GDS pe 2014, ca se confrunta cu foarte multe presiuni exterioare, dar nu din partea politicienilor si ca nu crede ca isi permite vreun politician din Romania sa o sune, transmite Mediafax.

acum 65 luni (13 Mar 2015)

Laura Codruta Kovesi a declarat, joi seara, cu ocazia primirii Premiului GDS pe 2014, ca se confrunta cu foarte multe presiuni exterioare, dar nu din partea politicienilor si ca nu crede ca isi permite vreun politician din Romania sa o sune, transmite Mediafax. Dar din partea politicienilor pot sa spun ca nu am niciun fel de presiune, pentru ca nu vorbesc cu ei", a spus Laura Codruta Kovesi, joi seara, la sediul Grupului pentru Dialog Social (GDS), unde i-a fost decernat premiul organizatiei pe 2014.

Sefa DNA a mai amintit ca a declarat, la preluarea mandatului, precum si atunci cand era procuror general, ca va face publica orice incercare de a se face presiuni asupra sa.

"Nu cred ca isi permite vreun politician din Romania sa ma sune si sa imi spuna de ce fac un anumit dosar, in conditiile in care eu am declarat, si cand eram procuror general si la preluarea mandatului, ca atunci cand cineva ma va suna sa faca presiuni asupra mea sau asupra institutiei o voi face publica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro