Klemm despre acuzatiile lui Basescu: Libertatea de exprimare, una dintre valorile pe care le pretuim

Klemm despre acuzatiile lui Basescu: Libertatea de exprimare, una dintre valorile pe care le pretuim

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat miercuri ca nu este deloc deranjat de acuzatiile fostului presedinte Traian Basescu pe tema intalnirii cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, aratand ca "una dintre valorile pe care le pretuim este libertatea de exprimare", scrie mediafax.ro.

acum 76 luni (18 May 2016)

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat miercuri ca nu este deloc deranjat de acuzatiile fostului presedinte Traian Basescu pe tema intalnirii cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, aratand ca "una dintre valorile pe care le pretuim este libertatea de exprimare", scrie mediafax.ro. Una dintre valorile pe care le pretuim atat romanii, cat si americanii este libertatea de exprimare'', a raspuns zambind Klemm, intrebat de jurnalisti daca a fost deranjat de afirmatiile fostului sef de stat in ceea ce il priveste.

''Ca si aliati, ca si parteneri cred ca este foarte important sa ne consultam in probleme de interes comun. Traim intr-o lume foarte periculoasa si suntem norocosi ca Romania si SUA au fost capabile sa gaseasca multe modalitati sa coopereze atat in apararea tarilor noastre, cat si in domeniul securitatii cibernetice, aplicarea legii. Pentru a suda legaturile dintre cele doua tari este obligatia mea ca ambasador sa ma intalnescu cu guvernantii, liderii economici si culturali din Romania, dar si cu oamenii din Romania. Citeste si:

+Un document care trebuie sa ne dea de gindit: Stenograma emisiunii ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro