Klaus Iohannis, scrisoare catre Regele Mihai: "Sper sa reveniti cat mai repede in viata publica. Va doresc sa treceti peste aceasta grea incercare"

Klaus Iohannis, scrisoare catre Regele Mihai:

Starea sa este, pana in acest moment, stationara si medicii sunt de parere ca evolutia prezinta relativa stabilitate", se arata intr-un comunicat remis pe 4 martie de Biroul de Presa al Regelui Mihai. Majestatea Sa urmeaza un tratament complex si solicitant, care il impiedica sa apara in public, si va petrece, de aici inainte, o perioada de refacere", a anuntat, din Elvetia, Andrew Popper, seful Casei Majestatii Sale.

acum 96 luni (4 Mar 2016)

Sper sa reveniti cat mai repede in viata publica si sa continuati sa reprezentati si pe mai departe acel simbol fundamental pentru natiunea romana.

Biroul de Presa al Casei Regale a revenit, vineri, cu precizari legate de starea de sanatate a Regelui Mihai I. Fostul suveran este internat de cinci zile intr-o clinica medicala din Lausanne, aflandu-se intr-o stare de accentuata slabiciune fizica. "Majestatea Sa Regele Mihai I se afla internat, de cinci zile incoace, intr-o clinica medicala din Lausanne. Din motive de respect fata de suferinta Majestatii Sale, numele clinicii nu va fi facut public. Starea sa este, pana in acest moment, stationara si medicii sunt de parere ca evolutia prezinta relativa stabilitate", se arata intr-un comunicat remis pe 4 martie de Biroul de Presa al Regelui Mihai. Sursa citata mai precizeaza faptul ca Regina Ana este la curent cu starea de sanatate a Regelui Mihai si se afla la resedinta din Elvetia. "Regina Ana se afla in resedinta privata din Elvetia si a fost informata de Custodele Coroanei despre spitalizarea Regelui Mihai. Regina este intr-o stare de sanatate stabila si urmeaza un tratament obisnuit varstei Majestatii Sale. Margareta, Custodele Coroanei si Principele Radu vad in fiecare zi pe Majestatile Lor si raman in continuare in Elvetia, alaturi de Rege si Regina. Ele sunt zilnic in legatura cu familia si urmaresc, cu tristete si cu speranta, evolutia starii de sanatate a tatalui lor", se mai arata in comunicatul citat.

Maiestatea Sa Regele Mihai s-a despartit pentru prima data de poporul roman in decembrie 1947, silit de comunisti.

Casa Regala a Romaniei a anuntat ca Regele Mihai, in varsta de 94 de ani, a fost diagnosticat cu o forma grava de cancer. "Consiliul Regal a luat nota de starea de sanatate a Majestatii Sale, care a fost supus recent unei operatii chirurgicale. Majestatea Sa urmeaza un tratament complex si solicitant, care il impiedica sa apara in public, si va petrece, de aici inainte, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro