Klaus Iohannis raspunde criticilor cu privire la vizitele sale peste hotare

Klaus Iohannis raspunde criticilor cu privire la vizitele sale peste hotare

Am dorit ca Romania sa fie reprezentata cum se cuvine, am aratat peste tot ca suntem de incredere, ca avem o economie solida si atractiva pentru investitii, un stat de drept cu legi clare si proiecte concrete pe care le vom duce la capat.

acum 55 luni (26 Apr 2016)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni la Timisoara ca desi multi au criticat numeroasele sale vizite sale peste hotare, prin deplasarile sale externe a consolidat parteneriate si a reinnodat relatii externe. Este gresit, pentru ca oriunde am mers, cu oricine m-am intalnit, au fost relatii de reinnodat, lucruri de pus la punct, parteneriate de consolidat, punti de legat.

E nevoie ca partenerii nostri sa aiba in fata ochilor seriozitate, calm, interes si mai ales predictibilitate si continuitate, o abordare asezata, pe termen lung. Am dorit ca Romania sa fie reprezentata cum se cuvine, am aratat peste tot ca suntem de incredere, ca avem o economie solida si atractiva pentru investitii, un stat de drept cu legi clare si proiecte concrete pe care le vom duce la capat. Efectele unor astfel de vizite nu se vad imediat, dar ele pun bazele sanatoase ale unei imagini externe care onoreaza Romania si pe romani. Pe aceasta baza vor veni cu siguranta rezultate concrete: credibilizarea tarii noastre, investitii, locuri de munca.", scrie Digi 24 Citeste si:

+RARES BOGDAN SOCHEAZA: KLAUS IOHANNIS VA FI SUSPENDAT! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro