Klaus Iohannis, prima reactie in scandalul dezinfectantilor: "Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta"

Klaus Iohannis, prima reactie in scandalul dezinfectantilor:

Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta cu privire la situatia din domeniul sanatatii, ca urmare a publicarii listei cu spitalele in care au fost depistate probleme cu dezinfectantii", a transmis Klaus Iohannis pe Facebook.

acum 91 luni (6 May 2016)

"Crizele repetate din sistemul sanitar dovedesc inca o data ineficacitatea unor solutii partiale la problemele majore existente si impun interventia ferma din partea celor responsabili. Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta cu privire la situatia din domeniul sanatatii, ca urmare a publicarii listei cu spitalele in care au fost depistate probleme cu dezinfectantii", a transmis Klaus Iohannis pe Facebook.

La presiunea presei si a opiniei publice, Ministerul Sanatatii a publicat lista spitalelor unde au fost depistate probe neconforme in urma controalelor referitoare la folosirea dezinfectantilor. Cele 50 de spitale UNDE POTI sa MORI ORICAND din cauza DEZINFECTANTILOR DILUATI

Citeste si:

+GRESEALA URIASA IN MESAJUL LUI KLAUS IOHANNIS.

+TUDOR CHIRILA spala pe jos cu MIRCEA BADEA: Este penibil si

+Rares Bogdan, "ECOUL LUI IOHANNIS", SOCHEAZA din nou: "USL se va REFACE pentru ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro