Klaus Iohannis: Peste 40.000 de copii au continuat sa zambeasca datorita SOS Satele Copiilor

Klaus Iohannis: Peste 40.000 de copii au continuat sa zambeasca datorita SOS Satele Copiilor

In Romania, Asociatia SOS Satele Copiilor si-a deschis portile abia in anul 1993, cand o echipa de oameni inimosi au inteles importanta parintilor in viata fiecarui copil, oferind o familie celor care nu o au sau sprijin si protectie celor care risca sa o piarda.

acum 69 luni (1 Jun 2018)

"Acum aproape sapte decenii, dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, dintr-o initiativa simpla si nobila, a pornit ceea ce astazi reprezinta o importanta miscare internationala: SOS Children's Villages International. Cu repetate nominalizari la Premiul Nobel pentru Pace, federatia activeaza in peste 130 de tari, oferind copiilor abandonati si orfani sau familiilor aflate in situatii de risc sanse reale la o viata mai buna.

In Romania, Asociatia SOS Satele Copiilor si-a deschis portile abia in anul 1993, cand o echipa de oameni inimosi au inteles importanta parintilor in viata fiecarui copil, oferind o familie celor care nu o au sau sprijin si protectie celor care risca sa o piarda. De atunci, peste 40.000 de copii au continuat sa zambeasca datorita lor", se arata in mesajul lui Klaus Iohannis, citat de Mediafax. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro