KLAUS IOHANNIS, judecat in RECURS. ICCJ admite cererea ANI, procesul se prelungeste

KLAUS IOHANNIS, judecat in RECURS. ICCJ admite cererea ANI, procesul se prelungeste

Instanta a dispus, marti, "comunicarea raportului asupra admisibilitatii in principiu a recursului catre recurenta-parata Agentia Nationala de Integritate, catre intimatul-reclamant Klaus Werner Iohannis si catre intimata-parata Inspectia de Integritate, cu mentiunea ca partile sa formuleze in scris un punct de vedere asupra raportului, in termen de 10 zile de la comunicare". Iohannis, ATAC la Ponta: "Daca nu ai valori la Palatul Victoria, nu vei fi altfel nici la Cotroceni" Alianta PNL-PDL ar putea ramane fara concurent in cursa pentru fotoliul de la Cotroceni daca Inalta Curte de Casatie si Justitie va da un termen dupa 25 septembrie in dosarul de incompatibilitate in care presedintele PNL se judeca cu inspectorii Agentiei Nationale de Integritate.

acum 108 luni (30 Sep 2014)

Dosarul lui Klaus Iohannis va fi judecat in recurs de instanta suprema, care va decide definitiv daca primarul Sibiului a fost in incompatibilitate in perioada in care a reprezentat municipiul in adunarile generale ale actionarilor societatilor Apa Canal si Piete sau daca raportul ANI va fi anulat, noteaza Mediafax.

Instanta a dispus, marti, "comunicarea raportului asupra admisibilitatii in principiu a recursului catre recurenta-parata Agentia Nationala de Integritate, catre intimatul-reclamant Klaus Werner Iohannis si catre intimata-parata Inspectia de Integritate, cu mentiunea ca partile sa formuleze in scris un punct de vedere asupra raportului, in termen de 10 zile de la comunicare".

Dupa transmiterea acestor puncte de vedere, dosarul va intra in faza de judecata a recursului, judecatorii instantei supreme urmand sa decida definitiv daca Iohannis a fost sau nu in incompatibilitate.

Instanta suprema a amanat, saptamana trecuta, o decizie privind procesul de incompatibilitate deschis pe numele lui Klaus Iohannis. Pe 30 septembrie va anunta daca admite sau nu recursul cerut de Agentia Nationala de Integritate.

Klaus Iohannis a castigat la prima instanta si a declarat ca se asteapta ca rezultatul sa fie acelasi si la apel.

Klaus Iohannis a declarat la adevarul.live, ca va candida indiferent de decizia pe care ICCJ o va da marti, in procesul sau de incompatibilitate cu ANI. Ce spune Iohannis despre termenul pe care ICCJ il va da marti, in dosarul sau cu ANI

"Maine vom sti mai multe, dar va pot spune ca voi candida indiferent de ce se va intampla. Nu pornesc de la premisa ca maine se va intampla ceva deosebit. Nu pornesc de la premisa ca termenul va fi inainte de alegeri. Eu pornesc de la premisa ca voi castiga procesul. DISCURSUL INTEGRAL al lui Iohannis

In 24 aprilie 2013, Agentia Nationala de Integritate (ANI) anunta ca a constatat ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se afla in stare de incompa... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro