Klaus Iohannis I-A CONVOCAT la Cotroceni pe sefa DNA si seful SIE. "I-am invitat pe amandoi in aceasta dimineata, am avut o discutie"

Klaus Iohannis I-A CONVOCAT la Cotroceni pe sefa DNA si seful SIE.

Klaus Iohannis a vorbit si despre razboiul dinre DNA si SIE, el precizand ca i-a chemat astazi la Cotroceni pe Mihai Razvan Ungureanu si Codruta Kovesi, si considera ca problema s-a rezolvat. Am apreciat faptul ca Parlamentul a tinut cont de observatiile mele si consider ca legea in forma in care a ajuns la promulgare este in regula", a spus seful statului Totodata, Iohannis a anuntat ca a promulgat si Legea finantarii partidelor.

acum 83 luni (28 Apr 2016)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a promulgat Legea darii in plata. Seful statului a promulgat si legea prin care conturile partidelor nu puteau fi executate silit pe perioada campaniei electorale. Klaus Iohannis a vorbit si despre razboiul dinre DNA si SIE, el precizand ca i-a chemat astazi la Cotroceni pe Mihai Razvan Ungureanu si Codruta Kovesi, si considera ca problema s-a rezolvat. Seful statului a mai anuntat ca si-a facut viza de resedinta pe Bucuresti si va putea vota la alegeri in Capitala.

"Am promulgat Legea darii in plata si astazi va fi publicata in Monitorul Oficial", a declarat Iohannis.

"Aceasta lege a ajuns initial la mine si am retrimis-o in Parlament cu cateva observatii. Am apreciat faptul ca Parlamentul a tinut cont de observatiile mele si consider ca legea in forma in care a ajuns la promulgare este in regula", a spus seful statului

Totodata, Iohannis a anuntat ca a promulgat si Legea finantarii partidelor. Mi s-a parut corect asa si voi fi si mai interesant de modul in care se face campanie", a mai spus Iohannis. Intrebat despre scandalul dintre DMA si SIE, Iohannis a raspuns: "I-am invitat pe amandoi in aceasta dimineata, am avut o discutie. A fost o discutie constructiva, s-au lamurit lucrurile si urmeaza ca ei impreuna sa gaseasca solutii la problemele care ar putea sa apara, neintelegerile intre cele doua institutii.

Despre dezinfectantii folositi in spitale : "Si aici avem o situatie unde principiul lasa ca merge si asa e extrem de pagubos. Despre faptul ca l-a sunat pe Liviu Dragnea: " Nu am incalcat Constitutia, nu pot sa-i cer demisia, nu e membru PSD, dar i-am sugerat ca trebuie sa plece".

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ieri ca declaratiile sale pe tema nemultumirilor pe care le are fata de Guvern nu au fost foarte bine intelese, subliniind ca lucreaza impreuna cu premierul Dacian Ciolos pentru a rezolva problemele, fara ''circ intre Palate'' sau certuri. Citeste si: <... Citeste intreg articolul pe evz.ro