Klaus Iohannis: "Guvernul va INFORMA trimestrial CSAT in legatura cu situatia din sanatate. Vom avea laboratoare de TESTARE a BIOCIDELOR"

Klaus Iohannis:

La sedinta condusa de presedintele Klaus Iohannis au participat premierul Dacian Ciolos, ministrul Apararii, Mihnea Motoc, ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, ministrul Economiei, Costin Borc, ministrul Finantelor, Anca Dragu, directorul SRI, Eduard Hellvig, directorul SIE, Mihai Razvan-Ungureanu, seful Statului Major General, Nicolae Ciuca, consilierul prezidential pentru securitate nationala, Ion Oprisor, secretarul CSAT Mihai Somordolea.

acum 97 luni (27 May 2016)

Seful statului a prezentat, dupa sedinta CSAT, deciziile luate in ceea ce priveste situatia din Sanatate. Temele au vizat si unele problematici de actualitate, de exemplu tema sanatatii, inclusa suplimentar. demersurile viitoare ale MApN pentru implementarea masurilor din programul de inzestrare impun respectarea acordului privind creseterea alocarii pentru aparare la 2%. CSAT a probat liniile generale de mandat la summitul NATO de la Varsovia. Vor fi actualizate in functie de negocierile din alianta. Nu este vorba de un aspect singular, ci de sanptatea publica. Avem nevoie de norme aliniate la cerintele europene. Norme mai exigente mai aplicate, cu sanctiuni mai severe.Normele, elaborate de guvern, pana la sfarsitul lunii iunie. Un comitet va lucra la pachetul de norme. Privesc modul in care se pun pe piata produsele biocide, activitatea de control de stat. Vor trebui masuri de utilizare eficienta a antibioticelor. In ceea ce priveste procedurile si controlul am convenit un organism de control si verificare. Este nevoie de control mai riguros. Trimestrial, guvernul va informa CSAT cu privire la starea de santate publica. Un program de investitii pe termen lung: laboratoare de testare a biocidelor.

La sedinta condusa de presedintele Klaus Iohannis au participat premierul Dacian Ciolos, ministrul Apararii, Mihnea Motoc, ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, ministrul Economiei, Costin Borc, ministrul Finantelor, Anca Dragu, directorul SRI, Eduard Hellvig, directorul SIE, Mihai Razvan-Ungureanu, seful Statului Major General, Nicolae Ciuca, consilierul prezidential pentru securitate nationala, Ion Oprisor, secretarul CSAT Mihai Somordolea. Citeste si:

+MARTORUL ocular la MOARTEA lui Dan Condrea a fost AUDIAT.

+ENIGMELE MORTII lui Dan Condrea si posibile raspunsuri. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro