Klaus Iohannis: ghidaj dintr-o viata anterioara

Acest paragraf merita atentie pentru ca ne arata dimensiunea spirituala din care provin dl Iohannis si prima doamna si explica motivele pentru care noi, muritorii de rand romani, de religie clasica ortodoxa, nu pricepem nimic din comunicarea prezidentiala. Am intalnit pe cineva care ne-a facut un ghidaj intr-un loc si mi-a spus ca, atunci cand merge cu grupuri de turisti, se arboreaza acolo unde merge drapelul Romaniei si se canta imnul".

acum 47 luni (14 Mar 2016)

Presedintele Romaniei s-a intalnit saptamana trecuta, la Ierusalim, cu reprezentanti ai comunitatii israeliene de origine romana.

"Sotia mea Carmen si cu mine ne-am gandit de multe ori, in viata noastra anterioara, cum ar fi sa venim la Ierusalim. Si iata, am venit intr-o pozitie care ma face sa stau in fata dumneavoastra", a spus, la inceput, dl Klaus Iohannis. Acest paragraf merita atentie pentru ca ne arata dimensiunea spirituala din care provin dl Iohannis si prima doamna si explica motivele pentru care noi, muritorii de rand romani, de religie clasica ortodoxa, nu pricepem nimic din comunicarea prezidentiala. Reincarnarile ca presedinte si prima doamna au adus in spatiul mioritic un univers spiritual aproape tantric pentru limba romana si pentru gandirea obisnuita. E ceva ce depaseste chiar si nivelul intelectual al primului comunicator al acestui presedinte, o doamna care tragea de draperiile Cotrocenilor si plangea dupa un bufet corespunzator institutiei. Nici ANAF si nici parchetele nu pot atinge nivelul spiritual al acestui domn profesor care, destept fiind, a facut din meditatii mai multe case decat Adrian Nastase.

Acelasi lucru e valabil si in cazul imobilului pe care justitia l-a obligat sa il dea inapoi, pentru ca nu fusese dobandit corect. Justitia e cam proasta si mai este si legata la ochi; Doar banca straina care a inchiriat imobilul din Sibiu a priceput aceasta forma de transfer de proprietate de la sinele anterior la sinele actual. A priceput si a actionat in consecinta, continuand sa plateasca opt mii de euro pe luna sotilor Iohannis, cei de azi. Am inteles nuantele care nu se vad in cuvintele scrise si care se refera la pozitia presedintelui cand sta. Un lucru ce parea inexplicabil devine, iata, lesne de inteles: veniti dintr-o viata anterioara, presedintele si intaia doamna nu pot sta decat pe soclul imunitatii date de calatoria prin timp. O imunitate mai mare decat cea care l-a facut sa piarda fani pe Facebook cand a vorbit m... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro