Klaus Iohannis, dupa ce a spus ca e politruc: "A fost un experiment didactic. Am vrut sa arat ca PSD se ocupa doar de copiat"

Klaus Iohannis, dupa ce a spus ca e politruc:

Klaus Iohannis a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Iasi ca ca afirmatia sa potrivit careia este un politruc a fost "un experiment didactic, o afirmatie autoironica, cu scopul de a demonstra ca PSD se ocupa doar de copiat".

acum 73 luni (31 Aug 2014)

Klaus Iohannis a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Iasi ca ca afirmatia sa potrivit careia este un politruc a fost "un experiment didactic, o afirmatie autoironica, cu scopul de a demonstra ca PSD se ocupa doar de copiat". Iohannis: "Seres nici nu stie cum arat"

Klaus Iohannis s-a declarat recent un politruc, insa totul a fost doar un experiment didactic, pentru a demonstra ca "PSD copiaza orice". Experimentul s-a incheiat cu o concluzie clara: PSD nu are vreun proiect politic, vreun proiect de tara si, neavand vreo abordare pentru romani, incearca sa improvizeze si sa copieze. Daca venim noi cu o afirmatie frumoasa, o regasim si la ei, daca vin eu cu o constructie care aparent le foloseste pentru a ma ataca pe mine ca persoana, o copiaza. In loc sa vina cu solutii, ei vin cu copy-paste", a declarat Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.ro

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a spus ca se astepta la o asemenea iesire din partea PSD. Primarul Sibiului a declarat ca banuia ca PSD se ocupa de copiat inca de la Congresul PNL, cand afirmatia sa ca va fi un presedinte mediator a fost preluata apoi si de Victor Ponta, care a inceput sa spuna acelasi lucru. "Nici bine n-am iesit din Congresul PNL, unde am prezentat viziunea mea asupra institutiei prezidentiale, adica un presedinte mediator, integrator, dar ferm, care vindeca faliile din societate si care aduna specialisti si politicieni, si am constatat ca la putin timp domnul Ponta iese exact cu acelasi text, pe care nu l-a avut niciodata inainte. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro