Klaus Iohannis, despre protestul din fata Ambasadei Rusiei: Romania este o tara unde astfel de actiuni sunt posibile

Klaus Iohannis, despre protestul din fata Ambasadei Rusiei: Romania este o tara unde astfel de actiuni sunt posibile

Ordinea de zi a sedintei CSAT "Ordinea de zi a sedintei cuprinde urmatoarele puncte: implementarea deciziilor adoptate la summitul NATO de la Varsovia cu implicatii la nivel national, evolutiile din Orientul Mijlociu si implicatii pentru Romania, principalele masuri necesare pentru inlaturarea amenintarilor la adresa securitatii nationale generate de un aflux masiv de imigranti, precum si pentru prezervarea climatului de ordine si siguranta publica", a anuntat purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

acum 69 luni (27 Sep 2016)

UPDATE Klaus Iohannis, al finalul CSAT: Brigada multinationala am tratat-o separat pe ordinea de zi. Moldova: Am constatat in informarea facuta de ministrul Afacerilro Externe un lucru care se observa si cu ochiul liber: relatia nostra trebuie sa devina mai pragmatica. S-a decis sa se lucreze pe o strategie pe termen mediu si lung, care sa arate cum ne vom pozitiona pe aceasta relatie. Este nevoie de o relatie inbunatatita.

E nevoie de o reorganizare la compania nationala ROMARM pentru a o face mai credibila si pentru a deveni un partener serios pentru investitori din afara tarii.

Despre sistemul de sanatate publica: Am avut o informare venita din partea ministrului Sanatatii. S-au facut pasi foarte importanti in zona investitiilor, in planificare, dar mai este foarte mult de lucru pentru a implementa aceasta legislatie si pentru a ajunge efectiv la investitia prorpriuzisa.

Intrebari:

Ce credeti despre donatia Ambasadei Rusiei la Bucuresti pentru Cumintenia Pamantului? Inteleg ca exista initiativa de a protesta. Daca oamenii s-au simtit jigniti si vor sa-si arate liber si democratic dezacordul, Romania este o tara unde astfel de actiuni sunt posibile.

Au trecut 24 de ore de la demisia domnului MRU.

Nu am sa adaug nimic fata de ce am discutat aseara in aceasta chestiune.

Domnului Tariceanu nu am ce garantii sa-i dau, dar romanilor am ce garantii sa le dau, asa cum le-am dat inca de la ianceputul mandatului, cand am jurat ca voi respecta legea.

Chestiunea este de competenta administratiei Bucurestiului. Pe de alta parte, Guvernul este foarte interesat sa participe la rezolvarea acestei chestiuni.

Ordinea de zi a sedintei CSAT

"Ordinea de zi a sedintei cuprinde urmatoarele puncte: implementarea deciziilor adoptate la summitul NATO de la... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro