Klaus Iohannis: "De anul viitor, ma voi implica intr-o campanie de incurajare a lecturii"

Klaus Iohannis:

Noul presedinte a fost intampinat cu aplauze si urale la lansarea cartii sale Curtea Veche Publishing a lansat miercuri, ora 17.30, la standul editurii din cadrul Targului International de Carte Gaudeamus, volumul autobiografic "Pas cu pas" semnat de noul Presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

acum 93 luni (9 Dec 2014)

"Va anunt cu bucurie ca volumul meu, "Pas cu pas", a ajuns deja la 100.000 de exemplare.

"Tocmai de aceea va asigur ca acesta este doar inceputul, iar de anul viitor ma voi implica activ intr-o campanie nationala de incurajare a lecturii. Vreau sa va mai spun ca voi fi un presedinte foarte apropiat de acest domeniu nu doar pentru ca am fost primarul Capitalei Culturale Europene, ci pentru ca sunt un cititor avid si un mare iubitor de cultura",a conchis Iohannis.

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a lansat autobiografia la 18 noiembrie, la Targul International de Carte Gaudeamus.

"Am adunat in aceasta carte momente din viata publica, incercand sa refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizica la ipostaza de candidat pentru presedintie.

Citeste si:

Coada ca in diaspora pentru autograful lui Iohannis, la Gaudeamus

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si-a lansat miercuri, la Targul de Carte "Gaudeamus", autobiografia publicata inca din campania electorala, "Pas cu pas".

FOTO Iohannis, asaltat de mii de fani la Gaudeamus. Noul presedinte a fost intampinat cu aplauze si urale la lansarea cartii sale

Curtea Veche Publishing a lansat miercuri, ora 17.30, la standul editurii din cadrul Targului International de Carte Gaudeamus, volumul autobiografic "Pas cu pas" semnat de noul Presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Sute de oamnei s-au imbulzit sa ia un autograf de la noul presedinte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro