Klaus Iohannis da astazi o PETRECERE la Palatul Cotroceni. VEZI cui i-a retras INVITATIA

Klaus Iohannis da astazi o PETRECERE la Palatul Cotroceni. VEZI cui i-a retras INVITATIA

Nu au lipsit reprezentanti ai corpului diplomatic, printre care si Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, artisti, sportivi precum Elisabeta Lipa si Gheorghe Hagi, fostul antrenor al echipei de gimastica a Romaniei Octavian Belu, tineri studenti si veterani de razboi.

acum 55 luni (9 May 2016)

Presedintele Klaus Iohannis va oferi, astazi, la Palatul Cotroceni o receptie cu prilejul Zilei Europei. Au fost invitati premierul Dacian Ciolos, ministri, parlamentari, fostii presedinti ai Romaniei, fosti premieri, primari, presedinti de Consilii Judetene, sportivi, ambasadori si mai marii Bisericii Ortodoxe Romane.

Anul trecut, de 9 mai, Klaus Iohannis a dat prima petrecere de cand a fost ales presedinte in gradina Palatului Cotroceni. La Palatul Cotroceni au mai fost prezenti Mihai Voicu, Theodor Paleologu, Patriarhul Daniel, Nicolae Vacaroiu, Rovana Plumb, Laura Codruta Kovesi si ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Au mai participat actori si oameni de cultura: Victor Rebengiuc cu Mariana Mihut, Oana Pellea, Andrei Plesu, Stelian Tanase, Alex Stefanescu, Mariana Nicolesco cu Radu Varia. Nu au lipsit reprezentanti ai corpului diplomatic, printre care si Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, artisti, sportivi precum Elisabeta Lipa si Gheorghe Hagi, fostul antrenor al echipei de gimastica a Romaniei Octavian Belu, tineri studenti si veterani de razboi.

CITITI MAI MULT: Receptia de 9 mai de la Palatul Cotroceni. Ponta, catre Banicioiu: "Ai distrus tara cu cardul de sanatate si acum ai venit aici?" ... Citeste intreg articolul pe evz.ro