Klaus Iohannis: Crin Antonescu a avut o perioada foarte dificila. Sper sa ma sustina cand vine din concediu

Klaus Iohannis: Crin Antonescu a avut o perioada foarte dificila. Sper sa ma sustina cand vine din concediu

Iohannis, despre afirmatia ca este un politruc: Experiment didactic, sa arat ca PSD se ocupa doar de copiat Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a comentat, duminica, la Iasi, ca afirmatia sa potrivit careia este un politruc a fost un experiment didactic, o afirmatie auto-ironica, cu scopul de a demonstra ca PSD se ocupa doar de copiat.

acum 65 luni (2 Sep 2014)

"Crin Antonescu a avut o perioada extrem de dificila. A fost alaturi de cele doua partide cand s-a inceput discutia pe fuziune", a declarat Iohannis.

Prezidentiabilul ACL a vorbit si despre sansele sale la alegerile prezidentiale si a dezvaluit ca ultimele sondaje comandate de cele doua formatiuni il plaseaza la o diferenta de aproximativ cinci procente fata de premierul Victor Ponta, principalul sau contracandidat. Sa nu ne imaginam ca vorbim de schimbari fundamentale, insa pozitia mea de peste 30% se consolideaza pe zi ce trece. Cand am pornit in campania preelectorala, intre noi a fost o diferenta de 10% sau peste care, de la saptamana la saptamana, se diminueaza", a spus Iohannis, optimist.

De asemenea, el a aratat ca tinteste o categorie de regula inactiva a electoratului, respectiv tinerii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani.

"Campania mea se indreapta catre tineri, intre 20 si 40 de ani, acestia sunt alegatorii pe care vreau sa ii ating prin campanie. Sper sa ii conving, este un grup-tinta care a stat departe de alegeri. Vreau sa fiu ales presedinte pentru discursul meu real, nu pentru faptul ca as fi vreun actor

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a fost invitat, luni, la postul de televizune B1, unde a discutat despre referendumul din 2012, precum si despre momentul in care a fost propus premier. De asemenea, primarul Sibiului l-a caracterizat drept "mincinos" pe Codrut Seres, in legatura cu afirmatiile acestuia potrivit carora Klaus Iohannis a fost la sediul Grivco.

Iohannis, despre afirmatia ca este un politruc: Experiment didactic, sa arat ca PSD se ocupa doar de copiat

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a comentat, duminica, la Iasi, ca afirmatia sa potrivit careia este un politruc a fost un experiment didactic, o afirmatie auto-ironica, cu scopul de a demonstra c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro