Klaus Iohannis a INVITAT partidele la Cotroceni

Klaus Iohannis a INVITAT partidele la Cotroceni

Ii priveste pe absolut pe toti si pe toti cetatenii Romaniei si atunci mi se pare normal ca aceasta legislatie, daca este posibil, sa fie adoptata practic in consens, cu participarea si cu acordul tuturor fortelor politice reprezentate in Parlament, cu dezbateri in societatea civila care premerg acestei decizii si atunci a aparut in mod natural ideea unor consultari cu partidele politice", a adaugat Iohannis Citeste si: +DEZVALUIRE SENZATIONALA.

acum 78 luni (7 Apr 2016)

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament prin care ii invita la consultari, marti si miercuri, la Palatul Cotroceni.

"Voi avea aceste consultari saptamana viitoare, marti si miercuri. Luni voi avea o discutie cu prim-ministrul pe aceasta tema, in cadrul saptamanii, marti si miercuri mi-am propus sa aflu opinia partidelor politice, dupa care intram intr-un ciclu de dezbatere, aprobare care nu se va finaliza in doua-trei saptamani, este un proces mai amplu, dar nu mai doresc sa intarzii acest proces, fiindca sunt chestiuni care devin tot mai arzatoare", a spus Iohannis intr-un interviu acordat TVR 1.

El a subliniat ca legislatia in materie a ramas in urma si ca este nevoie de o imbunatatire a acesteia.

"Securitatea nationala, securitatea cyber, organizarea serviciilor - aceste chestiuni sunt foarte sensibile si privesc pe toata lumea. Nu putem sa spunem ca este o chestiune care priveste pe un partid si pe celalalt nu. Ii priveste pe absolut pe toti si pe toti cetatenii Romaniei si atunci mi se pare normal ca aceasta legislatie, daca este posibil, sa fie adoptata practic in consens, cu participarea si cu acordul tuturor fortelor politice reprezentate in Parlament, cu dezbateri in societatea civila care premerg acestei decizii si atunci a aparut in mod natural ideea unor consultari cu partidele politice", a adaugat Iohannis Citeste si:

+DEZVALUIRE SENZATIONALA.

+Marian Munteanu - un pirt al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro