Klaus Iohannis a fost din nou la COLECTIV: NU vreau si NU pot sa uit ce s-a intamplat

Klaus Iohannis a fost din nou la COLECTIV: NU vreau si NU pot sa uit ce s-a intamplat

Presedintele Klaus Iohannis a mers miercuri din nou la locul tragediei de la clubul Colectiv. 60 de oameni si-au pierdut viata in tragedia de la Colectiv, iar ceilalti pacienti care au fost internati in spitale din Bucuresti au fost transferati in strainatate.

acum 100 luni (9 Dec 2015)

Presedintele Klaus Iohannis a mers miercuri din nou la locul tragediei de la clubul Colectiv. Presedintele a publicat pe pagina de Facebook si o lista cu numele tuturor celor care si-au pierdut viata in incendiul de pe 30 octombrie. S-au implinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Vreau in schimb ca, in anii ce vin, in paralel cu comemorarea victimelor si cu grija pentru supravietuitori si familiile lor, sa indreptam impreuna ceea ce nu functioneaza corect in societatea noastra, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie.

60 de oameni si-au pierdut viata in tragedia de la Colectiv, iar ceilalti pacienti care au fost internati in spitale din Bucuresti au fost transferati in strainatate. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro