Klaus Iohannis a aprobat numirea noului director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale. Cine este seful STS

Klaus Iohannis a aprobat numirea noului director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale. Cine este seful STS

Ionel-Sorinel Vasilca in functia de director", se arata in comunicatul de presa de la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

acum 35 luni (1 Aug 2017)

Ionel Sorinel Vasilca, adjunct din 2005 al directorului STS, a fost numit sef al Serviciului, prin decizia CSAT, la propunerea presedintelui Klaus Iohannis.

"In ceea ce priveste Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Presedintele Romaniei a propus Consiliului si acesta a aprobat eliberarea din functie a domnului general Marcel Opris, directorul Serviciului, si a domnului general-maior Ioan Balaure, adjunctul directorului. Ionel-Sorinel Vasilca in functia de director", se arata in comunicatul de presa de la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Conform sursei citate, Vasilca a absolvit cursurile liceului militar, apoi ale Academiei Tehnice Militare si si-a desfasurat intreaga activitate de ofiter inginer in cadrul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, parcurgand toate etapele evolutiei profesionale si militare. Pana in prezent, a ocupat functia de adjunct tehnic al directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, din decembrie 2005.

El are varsta de 51 de ani. Marcel Opris era directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale de 12 ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro