Kit Harington a dezvaluit soarta lui Jon Snow unui politist, pentru a evita o amenda: "Mergi cu mine la sectie sau imi spui daca vei trai in urmatorul sezon"

Actorul a povestit, anterior, ca intoarcerea lui in cel de-al saselea sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a fost un secret pastrat cu atat de multa atentie, incat personajul lui a primit, pe platourile de filmare, numele de cod "LC", initialele de la "Lord Comandant" - functia ocupata de Jon Snow in Rondul de Noapte.

acum 50 luni (14 May 2016)

Harington a povestit intamplarea in emisiunea "The Tonight Show With Jimmy Fallon", difuzata de postul de televiziune American NBC. Actorul a adaugat ca a facut aceasta dezvaluire unui numar extrem de restrans de persoane - parintilor lui si iubitei sale, actrita scotiana Rose Leslie, care a intepretat rolul partenerei lui Jon Snow, Ygritte. Actorul a povestit, anterior, ca intoarcerea lui in cel de-al saselea sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a fost un secret pastrat cu atat de multa atentie, incat personajul lui a primit, pe platourile de filmare, numele de cod "LC", initialele de la "Lord Comandant" - functia ocupata de Jon Snow in Rondul de Noapte. In scena finala din ultimul episod al celui de-al cincilea sezon, Jon Snow a fost ucis de un grup de frati jurati in Rondul de Noapte. Cu toate acestea, la finalul celui de-al doilea episod din noul sezon "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", Jon Snow a fost readus la viata prin magie, de preoteasa rosie Melisandre. "Urzeala Tronurilor" este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. Serialul prezinta aventurile dramatice si intrigile la care participa membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon si Targaryen, care vor sa cucearasca Tronul de Fier din regatul Westeros. Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretarile actorilor, complexitatea personajelor, evolutia firului narativ si decorurile spectaculoase. La randul lor, cartile din seria "Cantec de gheata si foc" s-au vandut in peste 60 de milioane de copii pe plan mondial si au fost traduse in 45 de limbi. Martin a anuntat ca a depasit termenul limita ce i-a fost impus de editorii lui in privinta predarii celui de-al saselea manuscris din seria "Cantec de gheata si foc" si ca, din acest motiv, volumul nu va putea fi publicat inainte de debutul celui de-al saselea sezon din serialul "Game of Thrones". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro